Sala w okolicach Przodkowa

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Czy ktoś może coś poradzic polecić? Ja slyszałam dobre opinie o salo w Kłosowie, Tokarach, Orchidei, ale sama nie wiem co wybrac :( prosze o pomoc, opinie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sala w okolicach Przodkowa

w przodkowie masz feniksa a w czeczewie kuchcik i jest jeszcze w przodkowie kania

a ja polecam Kłosowo :) sama miałam tam wesele i jestem bardzo zadowolona. jak dla mnie rewelacja

i co do jedzenia tez nie masz zastrzezen? oglądałam tą salę w piątek, duża jest bardzo duża a w tej mniejszej to zastanawiam się czy parkiet nie jest za mały, eh juz sama nie wiem, dużo osób chwali sobie Orchide

w czerwcu miałam wesele na "małej" sali w Kłosowie. jest rewelacyjna! wesele na 100 0sób, miejsca w sam raz i do tańca i żeby coś zjeść. nie trzeba jej dekorować. jeśli chodzi o jedzenie, to pracuje tam P. Sabina (dowiadywać się u właściciela sali), jedzenia mnóstwo, pyszne i nie drogo! na takim rozwiązaniu oszczędza się na całości wesela ok. 6-8 tys.zł.!!! mówię o całości: sala, jedzenie, wódka, zespół, foto-kam., itd. naprawdę POLECAM!!!

mam takie pytanko ile mniej więcej wychodzi w kłosowie wesele od osoby? (chodzi mi o to co należy do panny młodej)

Hej,
Jeli moge zapytac a jaki zespol gral u Ciebie na weselu? Moze ktorys polecany przez wlasciciela?

Dziekuje,
Pozdrawiam

Kania - Przodkowo / Gosia - Kielno.

Polecam Kuchcika!

W Orchidei dużo osób skarży się, że trudno się z Panią dogadać, że jest mało kompromisowa. Ja miałam wesele w Kuchciku w Czeczewie. Jesteśmy bardzo zadowoleni, wszyscy goście zachwalali jedzenie. Zapłaciliśmy o 30 zł od osoby mniej niż w Orchidei i cenie mieliśmy przepyszne torty, ciasta domowej roboty i wychwalanego pod niebiosa przez wszystkich prosiaka ;-) a także wystrój sali ze świeżych kwiatów. Przesympatyczna obsługa. Pan jest przesympatyczny, bardzo ugodowy. Nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń.

Re: Polecam Kuchcika!

a ja polecam Orchidee, jeżeli młodzi wiedza czego chcą to dogadanie się z panią Marylką to żaden problem - ja osobiscie miałam tam wesele w 2007 r i my i goscie byli mega zadowoleni ;-)
wszystko było staranniie dopracowane - zależało mi na tym żeby w menu nie było ... w galarecie i jeszcze ... w galarecie i jeszcze 10 innych potraw w galarecie i tak nie było ;-)
jestem tego zdania że jak się płaci to się wymaga - więc pani Marylka jest do przejścia ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Polecam Kuchcika!

a czy widziałaś ta nową salę dworek na barwiku? Niedaleko Pomieczyna Hopów? Może tam zawsze to coś innego...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

dworek barwik

dzisiaj bylem w dworku.Piekne miejsce.sala swietna duzo noclegow.
menu od 130 do 180zl.jedyny minus jka chcesz swoja wodke to placisz 500zl korkowego...dziwne troche.wlasciciele bardzo mili.
maja tez rozne oplaty np jak domawia sie ciasto to placisz 50zl za przygotowanie itp...to samo z owocami.
Sala na 400 osob takze ogromna i sliczna.
i jakies terminy maja wolne na czerwiec,lipiec 2010r.
i wolne terminy na ten rok takze jak sie komus spieszy moze smialo am sie udac poogladac sale>
Ps maja tez sale u gory na 80 osob a pokoje dwuosobowe po 130zl.
Sorka ze tak niepokolei ale miejsce godne polecenia!!!

Re: dworek barwik

co do kłosowa mieliśmy wesele na dużej sali również nie dekorowałam jej - tylko kwiaty do wazonów na stół. kucharka - p. reszka z grzybna rewelacja wszystko idealnie doprawione i w ogromnych ilościach.

kłosowo

czyli jednak wszyscy za Kłosowem są :D ja będę mieć ok 100 gości i sie zastanawiam czy tą mniejszą sale czy większa. a naprawde nie trzeba już nic stroic? z właścicielem można sie dogadać?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: kłosowo

jesli bardzo chcesz dekorować to można schody- poręcze prowadzące na górę, dek na stół panie maja tam w dwóch kolorach ale jeśli tobie one nie odpowiadają możesz przywieść swoje. wszystko można uzgodnić i dojść do porozumienia. my nie dekorowaliśmy

byłam w orchidei p. Ewa byla poprostu okropna. tam na pewno nie chce !!

mała sala BOBO jest tak śliczna że naprawdę nie trzeba dekoracji - ja sama przyczepiłam tylko na lustro za Młodą Parą na przyssawki dwie obrączki i dwa małe gołąbki - ot cała dekoracja. jakieś świeże kwiaty do wazonów na stół ale też nie przesadzałam bo "co za dużo to...". polecam jak najbardziej salę!!!

ja chce dopiero na 2011 ;] ale dziekuje pojade zobacze

Ja Polecam KARCZME w Kczewie!

a czy ktos ma moze jakis nr tel na ten barwnik??

wpisz w google dworek barwik i znajdziesz ich strone////niestety niemam wizytowki przy sobie....ale sala fajna....warto sprawdzic!

My mamy wesele w maju w barwiku. Bylismy na miejsscu zwiedzilismy cały budynek mamy juz ustalone menu a dzis jedziemy wpłacic zaliczke. w razie jakichkolwiek pytań prosze o kontakt mailowy mara505@wp.pl mam tez zdjecia przez siebie robione wiec chetnie podesle. Sala i miejsce jest przepiekne!! nowoczesnie i gustownie !!

Gdybym miała wybierac pomiędzy sala w Kłosowie a Kuchcikiem w Czeczewie wybrała bym w Kłosowie. Jeżeli sobie człowiek przekalkuluje wszystko dokładnie foto-kam, jedzenie, wódke,orkiestre i wszystko inne to naprawde tyle pieniędzy bo nie są tomałe pieniądze( ok 6 tys ma się dla siebie jak nie więcej).Miałam wesele w Kłosowie i sama polecam.Wystruj sali i potraw mi się bardziej podoba niż w sali Kuchcik.

dziekuje bardzo :D wasze opinie sa dla mnie najwazniejsze

a strony dworku nie znalazlam :(

dworek barwik podaje storne internetowa www.dworekbarwik.pl

jak jest w dworku barwik kto widzial na zywo

dlaczego ktos pisze pod moim pseudonimem;p ja widzialam ale o dworku to juz rozmowa byla

Miałam wesele w Kłosowie w tym roku na małej sali i jestem bardzo zadowolona. Gości miałam 96 osób a stoły ułożone w trzy rzędy, miejsca do tańczenia było dużo, dużo dobrego jedzenia. Z tego co wiem to wszyscy goście byli zadowoleni a jedzonko i salę chwalą do dzisiaj. Polecam na 100 %

a jak bylo z wystrojeniem tej sali? i czy na duzej sali tez bylo wesele i nie przeszkadzalo to nikomu? jakbys mogla to ja bardzo mocno prosze o zdjecia sali :D

szukam durzej sali na 200 lub 250 osub pomuszcie

odsprzedam w cenie wpłaconej zaliczki termin w zaścianku w chwaszczynie 05.06.2010 r. ponny1@op.pl

wolny termin w kłosowie na 19.06 mała sala

ja odsprzedam duza sale w Kłosowie do 200 osob

kontakt pod nr tel. 0 510 544 822

na jaki termin?

ja również polecam Kłosowo na prawde sie sprawdzili, ale koło Przodkowa, w okolicy czeczewa powstałą w tym roku nowa sala tylko nie pamiętam nazwy...