Re: Sala weselna AGROTKA w Osłoninie -opinie
Witam, mieliśmy tam wesele 13.09.2014roku. Jesteśmy megaaaaaa zadowoleni z resztą jak nas goście. Nawet najbardziej wymagającej ciotce wszystko się podobało. Nikt nie narzekał na śliską podłogę tak jak pisano wcześniej. Ja sama byłam w obcasach całą noc i ani razu się nie poślizgnęłam wywijając do samego rana prawie non stop. Jedzenia bardzo dużo, ciepłe i bardzo smaczne. Dania główne wnoszone są stopniowo dzięki czemu goście mają możliwość spróbowania nowych dań i nic ich nie omija. Obsługa bardzo zgrana, wszędzie noszą potrawy tak by w każdym miejscu było. Nie ma czegoś takiego, że noszą tylko do młodych a do gości sporadycznie. Talerzyki wymieniane są na czyste więc nie ma możliwości żeby na stołach był nieporządek czy coś. Bardzo fajne jest to, że paczki z ciastem dla gości są przygotowywane wcześniej i układane do tacek, dzięki czemu wygląda to schludnie, bo ciasto nie jest zdejmowane ze stołów. Orkiestra również chwaliła sobie salę, ponieważ w miejscu dla orkiestry jest ciemniej dzięki czemu ich efekty świetlne super wyglądały. Na zdjęciach klimat sali wyszedł rewelacyjnie!! Sala była czyściutka. Dodatkowo ejst tam klimatyzacja więc bez obaw można szaleć na parkiecie:). Pani właścicielka- Pani Jadzia super babka. Kontaktowa, pomocna. Zwracaliśmy się nieraz o pomoc i zawsze służyła dobrą radą. Jest również otwarta na propozycje. Nie jest tak, że wszytko jest sztywne. Wiadomo, że rynek się zmienia, zmieniają się również upodobania klientów i to jest brane pod uwagę. My jesteśmy bardzo zadowoleni z sali i obsługi.. jest tylko jeden minus- to wszystko tak szybko minęło.. :)
p.s wynajęliśmy również pokoje dla gości bo było dużo przyjezdnych. Oczywiście Pani właścicielka posiadając rozpiskę gości i przydzielonych im pokoi o wszystko zadbała i nie musieliśmy się niczym przejmować. Pokoje bardzo czyste, schludne i ładne!!
2
0