Re: Sala weselna Morfeusz w Rumii
• Polecam, każda moja uroczystość w Morfeuszu udana. Jedzonko, muzyka, klimat, atmosfera a pokój gościnny ...wszystko na wysokim Europejskim poziomie....do tego śniadanie do łózka ...bajka.
~Katarzyna-Anna
2011-08-11 22:23
• Również serdecznie polecam Morfeusza! Nasze wesele było wspaniałe! wszyscy goście zachwyceni salą ,jedzeniem, wspaniała obsługą, nasza sypialnia bła cudowna, a właściciele to naprawde przemili ludzie którzy dopasowują się do potrzeb klienta,oferują wszelką pomoc i mają mnóstwo propozycji aby każda impreza skończyła się sukcesem! gorąco polecam!
~Justyna Dawidowicz
2011-09-01 17:03
• Mieliśmy przyjemność być gośćmi na weselu organizowanym w sierpniu tego rok. Bawiliśmy się rewelacyjnie, jedzenie przepyszne, obsługa jesteśmy pod wrażeniem pełen profesjonalizm.
Reasumując LOKAL POLECAMY !
~Jola i Adam
2011-09-09 04:25
• Witam Wszystkich,
Chcielibyśmy odgórnie polecić salę bankietową Morfeusz. My mieliśmy tam wesele w sierpniu bieżącego roku. Obsługa na najwyższym poziomie. Jedzenie bardzo dobre. Goście zadowoleni i z jedzenia i tak ja my z kelnerstwa oraz szefostwa. Sala przepiękna. Zdjęcia umieszczone na stronie odzwierciedlają tylko część, to trzeba tak naprawdę przeżyć. Życzymy wszystkim odpowiedniego doboru sali na wesele. My wcześniej mieliśmy mieć wesele w „Bardo” w Koleczkowie, ale ze względu na słuchy jakie nas doszły zrezygnowaliśmy i wybraliśmy salę Morfeusz w Rumi. Cała organizacja przeszła nasze najśmielsze oczekiwania. Pokój dla nowożeńców wspaniały. Wszelkich dodatkowych informacji chętnie udzielimy
~p. Starosielec
2011-09-13 11:57
• Ja również polecam Morfeusza,tylko jeśli chodzi o sylwestra był kapitalny,oprócz pana który śpiewał,naprawde zmiencie go bo duzo ludzi sie zraziło,a po za tym wszystko na wysokim poziomie....
~basienka001
2011-09-13 16:24
4
1