Sala weselna

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Hej, jestem Asia. Od jakiegoś czasu szukałam wymarzonej sali weselnej. Znalazłam ją. Willa Krokowa - Sala Wenecka (okolice Karwi, woj. pomorskie). Chciałabym się dowiedzieć czy jest tutaj ktoś kto miał lub będzie miał tam wesele? Jeżeli tak to krótko opisać? Bo niestety w internecie ciężko wyszukać opinii. Z góry dziękuję za jakąkolwiek informację. :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sala weselna

Witam,
Ja nam tam wesele w tym roku także niewiele mogę powiedzieć ale póki co współpraca z Panią właścicielka jest jak najbardziej na plus! :-)
Chętnie odpowiada na pytania i doradza.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

A kiedy ten ślub? też bym chciała poznać opinię i dowiedzieć się jakie wrażenia :) Ja planuję w 2018 roku
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja też już zarezerwowałam termin na przyszły rok, byłam i widziałam jak wygląda sala w dniu ślubu z ich dekoracją (wg mnie ślicznie). Otrzymałam odpowiedzi na wszystkie moje pytania ;). Jedyny minus to taki, że w całym internecie nie ma ani jednej opinii osób, które miały tam wesele. Mam nadzieję, że do czasu mojego ślubu to się zmieni :D. Kami na razie jesteś pierwsza, więc prosimy i czekamy na jakieś informacje :). Oby było tak jak pisze na stronie, jak opowiada Pani zajmująca się organizacją itd. :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

I dalej brak jakichkolwiek opinii? Mam nadzieje że nie jest to jakiś zły znak... ja mam tam wesele w czerwcu przyszłego roku, oby do tego czasu były już jakieś opinie żebym wiedziała na co się nastawiać :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wlasnie odbylo sie nasze wesele. Szczerze z całego serca polecam to miejsce. Nie mogliśmy lepiej trafić. Nasi goście byli zachwyceni jedzeniem oraz noclegiem. Pokoje na bardzo wysokim poziomie podobnie jak potrawy. Obsługa działała sprawnie, a przy tym dyskretnie.
Gdybym miała jeszcze raz wybierać to zdecydowanie nie zmienilabym miejsca za nic w świecie.
Polecam, polecam i jeszcze raz polecam!!! :-)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

My mamy tam wesele we wrześniu 2017, ale rodzice byli na innym parę miesięcy wcześniej to mieli podobna opinię jak wyżej, że obsługa sprawna jedzenie pyszne :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam, reprezentuję serwis WeselnaPolska.pl To miejsce w którym nasi wykonawcy i zleceniodawcy wzajemnie inspirują się swoją kreatywnością. Doskonali fotografowie, twórcy video, muzycy, producenci biżuterii, dekoratorzy, cukiernicy, bariści, właściciele aut do ślubu....Wszyscy Ci którzy chcą mieć wpływ na jakość Twoich potrzeb - wtedy kiedy organizujesz imprezę. http://weselnapolska.pl/oferty/produkty/kategoria/421-sale-i-noclegi.html
http://weselnapolska.pl/dodaj-zlecenie.html
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1