Witam, poszukuje sali gdzie można mieć własne kucharki. Przeszukiwałam forum ale wszystkie tematy są z ponad 3 lat. Proszę o aktualne opinie i namiary na sale.
00
Re: Sala z własnymi kucharkami
~narzeczona
(15 lat temu)
ja też poszukuję znalazlam jedną ale chcą 5.000 za samo wynajęcie !!!!
Witam,
Ja miałam wesele z własna kucharka w sali Gdańsk Przymorze nad Czardaszem Sala jest bardzo ładna , ale to zalezy od tego ile gosci będzie zaproszonych na naszym weselu było 40 osób
Podobo może się zmieścić do 60 osób Sale polecam :) Zyczę wszystkiego dobrego
00
~saga
(15 lat temu)
sierakowice u p.manskiego, klosowo
00
agasolid
(15 lat temu)
My planujemy tak na około 40 - 50 osób. Czy mogłabym się zapytać jaki wyszedł koszt wesela od osoby? Ile trzeba wydać na zakup produktów spożywczych? Czy możesz polecic kucharkę?
00
angelika-sss
(15 lat temu)
tereska w szemudzie, opus w wejheowie
00
~saga
(15 lat temu)
a czy na tyle osob oplaca sie brac osobno kucharke i osobno wynajmowac sale? chyba nie...sama sala minimum 3 tys., kucharka pewnie podobnie (2-3 tys.) + osobno produkty...koszta zwracaja sie powyzej 120 osob. przy ilosci 40-50 chyba lepiej zaplacic za osobe.ja tez rozwazalam wynajem sali i kucharke ale ostatecznie placimy za osobe (a mamy wesele na 150 osob)
00
silen
(15 lat temu)
kasztelanka somonino
00
~artystka
(15 lat temu)
Tereska w Szemudzie już nie, mają teraz własną obsługę, koleżanka miała tam wesele w zeszłym roku i to było jedno z ostatnich takich wesel, teraz zmienili profil swoich usług
na pewno sale OSP w Redzie i OSP w Bolszewie, tu mniej niż 2000 za wynajem sali
00
~marzenaa
(15 lat temu)
hejka , my mamy wesele w gdyni na DOMU DZIAŁKOWCA placimy za sale od czwartku do poniedzialku 550zł plus 200zł kaucja , my mamy wesele na 75 osob :)
00
Sylwia_
(15 lat temu)
A może jakaś remiza? to jakoś dziwnie brzmi, dla mnie też, ale ja będę miała właśnie wesele w Remizie Strażackiej. I płacimy tylko 250 + prąd czyli pewnie i tak wyjdzie koło 500 zł.
00
zmienna
(15 lat temu)
sali nie znam ale kucharza tak 587108330
00
Karolinka29
(15 lat temu)
ja też miałam w remizie i polecam bardzo takową w Bolszewie, także w Redzie jest b. ładna remiza
00
~zmienna10
(15 lat temu)
Gdzieś kiedyś miałam zdjęcia tej z Redy muszę poszukać
00
zmienna
(15 lat temu)
znalazłam te zdjęcia z Redy jak ktoś potrzebuje to mogę podesłać
00
~Madzialena
(15 lat temu)
poproszę o zdjęcia dziwaczka@wp.pl
00
~narzeczona
(15 lat temu)
Hej, marzenaa - czy mogłabyś mi wysłać na maila jakieś szczegóły odnośnie domu dzialkowca? jakieś fotki, kontakt? bylabym niezwykle wdzięczna :)
00
~narzeczona
(15 lat temu)
sorki - moj mail: zuzanna_sz@wp.pl
00
~Ania
(15 lat temu)
Ja też szukam takiej sali gdzie można mieć własne kucharki moze znacie jakąś bliżej gdańska??
00
~IMPREZYONLINE
(15 lat temu)
Szanowna PANI MAM DLA Pani ATRKCYJNA oferte WESELNA na ok 70 os menu 130 ZŁ od osoby W RESTAURACJI POZA TROJMIASTEM W OKOLICACH KOLBUD JEZELI JEST PANI ZAINTERESOWANA PROSZE O KONTAKT 518 891 179
00
~Ania
(15 lat temu)
niestety troche mała sala bo tylko na 70 osób a w dodatku ja szukam samej sali do wynajęcie tak jak jest w temacie to ujęte
00
~olka
(15 lat temu)
Witam ! Polecam b.piekna sale b.smaczne jadzenie i duzo wszystkiego ,mila i szybka obsluga.Wymarzone miejsce na wesele.polecam ! Tel.691-649-663. Pozdrawiam !
00
~zuzanna
(14 lat temu)
moze jakies blizsze informacje?
bardzo prosze, a napewno bedzie tu wiecej chetnych do poczytania