Nie polecam!!!! (1) Nie polecam Pani kosmetyczki (chyba jest nią właścicielka salonu)!!! Tak... Ola Polecam (1) Skorzystałem jakiś czas temu dzięki poleceniu kolegi. Od tego czasu można... Andrzej Rewelacja!:) (1) Pani Kinga to przesympatyczna fryzjerka z wielkim talentem. Dopóki nie będę... Agata
Polecam (1) Skorzystałem z usługi pierwszy raz z poleceniem kolegi . Nie zawiodłem się .... Robert skorzystam ponownie. polecam (1) Jestem w zupełności zadowolona. Skorzystałam z usługi farbowania włosów.... Beata salon anna- NIE POLECAM!!! (1) Chciałbym przestrzec wszystkich facetów, którzy planują tam się wybrać.... Junior BRADZO ZADOWOLNONE (1) Znam Panią Anię od lat i jeśli tylko mam zamiar zrobić sobie paznokcie to... dominika nie polecam (1) zdecydowanie nie polecam uslug kosmetycznych Byłam w salonie pierwszy raz.... była klientka POLECAM! (1) W salonie ANNA bylam dwa razy. Raz bylo to czesanie, z ktorego bylam bardzo... Agata Zdecydowany negatyw (1) Nie jestem zadowolona z uslugi w tym salonie. Zaczne jednak od czegos... Karolina Wreszcie znalazłam fryzjera dla siebie! (1) No więc po przeczytaniu opinii na trojmiescie, z pewną dozą nieufności... Arua Zadowolenie pewne (1) Znalazłem w internecie informację, że salon ma stronę internetową, a że... Roman