Salon Antonio

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Czy ktoras z Was interesowala sie robieniem fryzurki slubnej u dziewczyn z Antonio?
Bede tam prawdopodobnie robic paznokcie, do kosmetyczki tez pojde, ale nie wiem jak czesza...

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Salon Antonio

Ja chodze tam do fryzjera juz od paru lat (chyba juz 7 bedzie), moja mama tez i jestesmy zadowolone - chodzimy do Wiolety. Moj narzeczony tez sie tam strzyze.
Jesli chodzi o czesanie do slubu to zdaje sie calkowicie na Wiolete - na probnym jeszcze nie bylam ale juz mamy pewna koncepcje fryzurki :))
Mam zamiar robic w Antonio makijarz i paznokcie :) chodze tez tam na solarium.
Jedym slowem zaklad sprawdzony i niezawodny. Ppolecam!
image

A na paznokcie chodzisz do Anzeliki???

czesc, a gdzie znajduje sie ten salon? dzieki za informacje.

dopiero pojde na paznokicie wiec nie wiem do kogo konkretnie :) narazie nie bylam (nie bede robic zadnych akrylowych tylko chce ladny manicur na moich wlasnych paznokciach)
Do kosmetyzki chodze do Kamili.

Salon jest na ul. Kilinskiego boczna od Swietojanskiej w Gdyni.

Tam chyba tez pracowala/pracuje bardzo sympatyczna Agnieszka - kosmetyczka. W ogole to moze zabrzmiec jak reklama, ale atmosfera w Antonio jest super;)))

no uwaga bo faktycznie zaraz ktos nerwowy nas tu zjedzie za reklame ;)
no atmosfera jest fajna, ale w sumie nie mam porownania bo dawno nie bylam w innym takim salonie. bylam jednynie w kliku fryzjerskich jako osoba towarzyszaca i w zadnym mnie kawa i ciastkami nie czestowali :)
image