Salon Arkesia

Temat dostępny też na forum: Arkesia
Jestem bardzo zadowolona z usług w salonie Arkesia.
Obsługa bardzo miła, profesjonalne podejście do klienta.
Salon jest pięknie urządzony, panuje w nim ład i czystość.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: Salon Arkesia

Na paznokciach jednak kompletnie sie nie znaja i nie maja o nich zielonego pojecia . Robilam zarowno hybrydy jak i u nog i musze przyznac ze w Rivierze w Gdyni czy tez w Szperku robia o wiele lepiej , dokladniej , trzymaja sie dluzej a cena ta sama .
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 20

Ja tam chodzę i jestem zadowolona :)A chodzę od początku istnienia salonu:) Nie nazekam bo nie mam powodów Panie zawsze doradzą o sa dokładne ;)
Ceny jak się orientuje bo chodzę do Riwiery na zakupy jak typowa kobieta są wyzsze więc nie wiem po co ktoś tak pisze.....
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 7

Nie wiem w ktorym miejscu Pani robile w Rivierze ale trudno za wyzszej jakosci lakier jaki sie wybierze zaplacic tyle samo co za sredniej jakosci . Ja uzywalam tej samej firmy lakieru w Arkesi jak i w Rivierze i stwierdzam ze w Arkesi trzyma sie krocej . Obcinanie skorek tez pozostawia wiele do zyczenia zwlaszcza dla kogos kto robi to systematycznie a nie okazjonalnie .
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 21

Witam:)
Od 3 miesiecy chodze zarówno na manicure,pedicure jak i na zabiegi odchudzajace

Hybryda mi sie trzyma a ostatnio bylam na zelach i uwazam ze mam zrobione pieknie.

polecam dla mnie swietny salon

pozdrawiam
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 7

Mam dziwne wrazenie ze ten post jest sztucznie kreowany przez wlascicieli oraz pracownikow .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 25

Ja chodze do salonu Arkesia i dla mnie najlepszy salon w Rumii
Pelen profesjonalizm
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 3