Salon Aspena

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Czy wiecie coś więcej dziewczyny o Salonie Aspena w Wejherowie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Salon Aspena

Wiem o dwóch w Wejherowie.
Gdzie ta Aspena jest??

tzn wiem o dwóch innych, a o takim nie słyszalam w ogóle :)

Widziałam, jak jechałam kolejką, mieści się na ul. 10 Lutego w Wejherowie w budynku ORLEXa. Nowo otwarty.

witam a ja słyszalam widziałam i byłam....bardzo fajny salonik -Aspena na poziomie....polecam Madziu M .....pozdrawiam

do Yasmine87
dzięki,
widzę że muszę się tam wybrać bo z tego co tu przeczytałam co prawda w innym wątku, że masz już swój pierwszy typ sukienki, jak dużo innych poszukiwaczek, też juz bym tak chciała.......:):) bo bym przynajmniej wiedziała w czym mi do twarzy i czego szukać..
a tak mniej więcej możesz mi powiedzieć jaki masz fason sukienki??

przymierzając suknie zdecodawałam ze napewno bedzie ona w calosci.....dwie własnie w Aspenie są w ktorych czuje sie cudnie hehe.....moze bedzie bajkowy slub;) a ogolnie jedna z nich ma w sobie troszke koronki duzo tiulu...slicznie sie układa przez to ...sadze ze ja wybiore ale orientacyjnie jeszcze gdynia ale choc pewnie wroce po ta sukienke.....sliczna...eh nie moge sie doczekac....ale powiem szczezrze ze jak przymierza sie tyle pieknych sukienek ciezko sie zdecydowac na jedna.....eh

Ja również polecam! Więcej napisałam w wątku o salonach w Wejcherowie;)

dziękuję dziewczyny za swoje pozytywne wrażenia, jak tak teraz patrzałam na stronkę Aspeny to widziałam bo dajże naprawdę dużą przymierzalnię, szkoda tylko ,że nie mają jeszcze zdjęć bo bym sobie chociaż obejrzałam co tam takiego mają, żeby miała na jutro jakieś typy sukienek.......już nie mogę się doczekać ...
będą to moje pierwsze podchody..;)..

ASPENA>>>ASPENA!!!! POLECAM...

dziewczyny,byłam tam wczoraj, pani włascielka przesympatyczna,profesjonalne podejscie do klientki, weszłam i wyszłam juz z podpisaną umową,ceny rewelacyjne a suknie poprostu WYPAS!!!!!!!!!!:D

NO I TA WIELKA PRZYMIERZALNIA<< czułam sie tam jak ksiezniczka:D
naprawde polecam ,tym bardziej,ze kroje sukien niepowtarzalne....

...no i wybrałam taka o,ktorej nawet mi sie nie sniło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zgadzam sie i tez polecam....sukienki piekene a w tym najpiekniejszym dniu powinnysmy wygladac jak królewny prawda....:)a jak tam inne opinie....??

Ale dziś brzydka pogoda za oknem , aż się nie chce wychodzić z domu ale jak sobie pomyślę, ze idę dziś wybierać moja jedyną sukienusię to nie ważna jest za oknem plucha:):) zdam relacje jak wrócę......
Pozdrawiam i słonecznej soboty życzę:):)

hehe juz maja zdjecia na stronce....mozna zobaczyc co tam maja...mi sie sukienki podobaja....a Wam??

mi się także podobają ale opisałam to już w innym wątku...

Ja też byłam wczoraj w Aspen i przyznaję sukienki są bardzo ładne. Ja jednak swoją wymarzoną wybrałam w BJ.
Pozdrawiam

up

A macie dziewczeta strone internetowa tego salonu lub cosik?

www.aspena.com.pl

Eluchna, dorobili się już nawet galerii , bo jeszcze pare dni temu nie było, co prawda ja się tam wybieram pojutrze ale zajrzę jeszcze do pozostałych salonów w Weju...aby mieć rozeznanie czy warto tam zostać...

Co prawda jeszcze sie nie zdecydowałąm na kupno u nich sukienki, ale szczerze to sukienki mają ładne i nie oklepane ,
pisałam już w innym wątku , że przymierzałam u nich w sobotę i dałam sobie czas do końca tygodnia na podjęcie decyzji, ale jak tak teraz oglądam te sukienki na ich stronce to wybiorę raczej 40.
(bo mam dylemat pomiędzy 25 a 40,)...
co o nich sądzicie, dziewczyny??

:)

dziewczyny co sądzicie o tych dwóch moich modelach....:):)?
Poradźcie mi, tak na wasze oko.... w sumie, lepiej się czułam w ekry...

up??

Witam,
Widzę ,że Aspena zmieniła galerię nie mają ponumerowanych fotek - proszę dziewczyny o wasze opinie o wybranych przez mnie sukienek pozycja 14 i 21...... mam ciężki orzech do zgryzienia, dziś znowu je mierzyłam i znowu nic, byłam pewna , że dziś się zdecyduję a tu ZONK...

zdecydowanie 21 :)))

wklej fotki:)

demolka ale nie wiem jak ja je mam wkleić, nie umieszczałam jeszcze zdjęć na necie... prosze o pomoc:):)
dzięki

up

Witam
dziewczyny, mam już swoją wymarzoną sukienkę wybraną, sukienka cudna zdecydowałam się na model ekry z salonu ASPENA , odbiór mam pod koniec maja, nie moge się już jej doczekać.
Polecam zdecydowanie ten salon w Wejherowie , inne w Weju mnie jakoś nie urzekły.:):)

patii74 a kiedy masz slub??? ja mam w 30 sierpnia a pierwsza przymairka w czerwcu....nie jest to za pozno na 1 przymairke????:)

patii74 a kiedy macie slub????? ja 30sierpien a pierwsza przymairka sukni w czerwcu;) czy to oby przypadkiem nie jest za pozno???:)???????

Renka, ja mam ślub 5 lipca a pierwszą przymiarkę 26 maja, wierzę , że napewno zdążą dopasować:):)
Apropo twojej pierwszej przymiarki to nie jest wogóle za późno , praktycznie masz 2 miesiące na korekty sukni. Powinaś być napewno spokojna ta pani dawała wrażenie, że zna się na fachu...
Renka głowa do góry, jeśli masz wątpiwości to umów się z panią na wcześniejszy odbiór.:):)
Niewiem, ale ja bym termin przymiarki zostawiła tak jak jest.

Do renki,
I jak tam renko, przesunełaś datę pierwszej przymiarki??

patii i renka :) hmm a ja tez mam ślub 30 sierpnia i dopiero ostatecznie na sukienkę zdecyduję się w przyszłym tygodniu :) hmm teraz mnie strach obleciał czy zdążą ją uszyć?

poleczka: zapewne zdążą , decydujesz się na model ten tiulowy z dodatkami różowymi, jeśli dobrze kojarzę, czy masz coś jeszcze na oku?

dobre pytanie :) jak tak siedzę przy komputerze to jestem w nim zakochana :) ale nie wiem co się wydarzy jak wybiorę się do Aspeny i pomierzę sukienki :) ale generalnie chyba to ta :)

Poleczka, ja jestem zadowolona z Aspeny i będę polecać ,bo moją wymarzoną właśnie mam od nich, zapewne coś dla siebie znajdziesz. :):) Piszę tak, nie dlatego żeby reklamować ten salon ale dlatego że jestem pod wrażeniem sukienek.

mam pytanie ile płacicie za uszycie sukni w Aspenie na tzw. pierwsze wypożyczenie :)?

ASPENA SUPER! Byłam tam jak szłam do BJ mierzyć bolerko, suknie śliczne, nie wiedziałabym, którą wybrać! Swoja suknię już mam od miesięcy ale jak bym nie miała poszłabym tam na 100%

A ile tak srednio trzeba tam za suknienke zapłacicć ??? nowa :)

Kochane a czy dostanę tam jakieś zimowe bolerka? Czy wpadły wam w oko.

Tak, tyle co pamietam, to mają bolerka zimowe, krótkie ocieplane z miśkiem (czy tam z marabutem, nie pamiętam) oraz długie , podobnie wykończone. Mnie się podobały.

Jestem już po pierwszej przymiarce mojej wymarzonej sukienki, jestem zachwycona,wszystko ładnie pasowało i leżało, jeszcze tylko mała korekta długości i moge sukienkę zabrać do domu.
pozdrawiam

a jaką sukienkę wybrałaś ??:)

wybrałam model sukienki koronkowej , na ich stronce to model pod pozycją 14, naprawdę czuję się piękna.

alias21 napisał(a):

> a jaką sukienkę wybrałaś ??:)
>

mój model to 78-08

zapomniałam, że pozycja 14 na ich stronie jest nie aktualna ponieważ zauważyłam , że zmienili galerię, są o niebo lepsze... przynajmniej moja sukienka super wygląda, bo wcześniej tak nie zachwycała co w rzeczywistości...
Pozdrawiam:):)

Heh jutro jadę na pierwszą przymiarkę do Aspena... Mam nadzieję że wszystko będzie ok ;-)

Pati ja też wybrałam 14 ale ostatecznie zdecydowałam się na 9:) jestem dość szczupła i mam bardzo wystające kości obojczykowe:( ale moja też jest piękna;) a szyjecie czy wypożyczacie?? Teraz jest promocja na szycie 10% taniej:)

ja się zdecydowałam na szycie i w czwartek jadę po odbiór...

up:) dla n.i.u.n.i.a

up dla n.i.u.n.i.a

up. mysiaz13

Inne tematy z forum

przedszkole mapeciaki (16 odpowiedzi)

prosze o opinie o tym przedszkolu

porod w słynnym szpitalu w wejherowie ---byl najwieksza pomyłką!! (214 odpowiedzi)

Moja ciaza przebiegala bez komplikacji, mialam urodzic dziewczynke,cieszylam sie ogromnie!!!...

Gdzie kupic okna PCV w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Musze wymienic okna mozecie polecic jakas sprawdzona firme.