Salon Atelier

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Dziewczyny co sądzicie o Salonie Atelier we Wrzeszczu?? Został mi polecony ale wolałabym zaczerpnąc szerszej opini?
Czesałyście się może tam?? Macie jakieś fotki?? od ktorej on jest otwarty w soboty jak czeszą na ślub?? Mamy ślub na 16 w Stegnie i musimy zdążyć dojechać a skoro panny młode też tam czekają to nie fajnie :(

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Salon Atelier

ja jestem umowiona do p. Zbyszka, jest on mistrzem jesli chodzi o fryzury ślubne, niedługo ponoc maja zaktualizowac strone i pokazac co nieco, ceny przystepne, w soboty salon jest czynny od 11.
Ps. Nie za wczesnie na wybor fryzjera, ja bylam u pana Zbyszka w 2 tyg temu i mowil ze jestem za wczesnie ;-)

Mam krótkie włosy, i chcę je zapuścić sporo na wesele i wolałabym żeby pomógł mi ktoś kto będzie mnie czesać :)
a możesz mi podać adres strony bo nie mogę znaleść :(
a ile mu zajmuje fryzura ślubna??wiesz może bo na 16 musze być w Stegnie a jeszcze makijaż i błogosławieństwo :(

jest dosc wolny,mysle ze ok 2 godz, strony jeszcze nie ma.

ja bylam oststnio w tym salonie na pasamkach u pana przemka i jestem super zadowolona a do pana zbyszka jestem umowiona na czesanie:)

Czy ktoś wie ile kosztuje ślubne czesanie w atelier? Macie do nich nr telefonu?

Gdańsk, Pniewskiego 4a
tel: (0 58) 345-39-09

halooo umchi i jak fryzura????

slubne czesanie kosztuje 120zł.Pan Zbyszek nie robi probnych fryzur.ja do niego tez ide,bo zadna z moich kolezanek nie narzekala

Polecam !!! Klimat, ludzie a szef ( o ile to taki starszy w okularach ) rewelacyjny!

TEKST REKLAMOWY ZOSTAŁ USUNIĘTY.

no to pan zbyszek:)

Polecam pana Zbyszka!Równiez byłam bardzo zadowolona:-)

a bylas na probnej fryzurze??? czy zaryzykowalas i bylas bez???

byłam tylko w piątek przed ślubem ustalić szczegóły i Pan Zbyszek pokazał jak to mniej więcej będzie wygladać. W trakcie czesania cały czas się ze mną konsultował i poprawiał jak coś mi się nie podobało.

Inne tematy z forum

Jesionova (3 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację inwestycji we Wrzeszczu, na dodatek w najbardziej centralnej części tej...

Siłownia bez umów (16 odpowiedzi)

Czy istnieje w Gdańsku w pobliżu wrzeszcza siłownia bez zobowiązań i umów. Praktycznie każda...

Browar Gdański - opinie i oceny (37 odpowiedzi)

Inwestycja będzie realizowana na terenie dawnego browaru we Wrzeszczu. W pierwszym etapie...