nie polecam ,PEDICURE HYBRYDOWY BEZ PIĘT (2) zakupiłam ofertę na grupo-nie,pedicure hybrydowy,cena regularna 120 zł,ja... ania Kosmetyczka (1) Korzystałam trzy razy z usług kosmetyczki - mam blisko. Pani bardzo miła, ale... ves zadowolona (1) miałam kupon zniżkowy ale mimo tego Pani nie żałowała farby na moje długie... ja
Bardzo sympatycznie i profesjonalnie.. (1) ..a dzięki zakupom grupowym, niedrogo. Pani Lena - profesjonalistka. Anna POLECAM!!! (1) Jestem bardzo zadowolona gdyż od października wróciła fryzjerka Marta,... Magda POLECAM!!! Profesjonalizm w każdej kwestii!!! (1) Zakupiłam groupon na peeling kawitacyjny z masażem twarzy i kremem - CUDO!... Beata szczerze polecam! (1) W ramach grouponu skorzystałam z usługi fryzjerskiej i jestem zadowolona,co... ms kosmetyka (1) zakupiłam w grouponie 3 zabiegi na peeling kawitacyjny. Odpowiadała mi... ewa Kosmetyka (5) W salonie byłam pierwszy raz, poleciła mi go koleżanka no i okazał się to... Kajaa27 POLECAM W 100 % (1) Nie należę może do najwierniejszych klientek i czasem lubię zmieniać... Iwona SUPER (1) a ja tam bylam i jestem bardzo zadowolona ,mam fajna fryzurę,strzygla mnie... pati absolutnie NIE (1) absolutnie nie polecam! to była moja pierwsza wizyta, Pani debiutantka widać... ola brak profesjonalizmu (1) pani fryzjerka - chyba debiutantka w dziedzinie, zero kreatywności i wszystko... kate NIE NIE NIEEEEE!!!!!!!!!!!! (3) Widac ze wszystkie pozytywne komentarze byly chyba napisane przez pracownikow... SIWKAA brudno (1) Pierwsza wizyta i zmarnowane pieniądze. brudno , niemiło, brak propozycji... Marta Rewelacja! (1) Rewelacja! Dawno nie spotkałam się z takim profesjonalizmem, a często chodzę... Ewa Polecam!!! (1) Wykorzystałam tutaj swój kupon z Gruponu u kosmetyczki. Pani zajęła się mną... Maria polecam (3) byłam dziś już drugi raz i zdecydowanie będzie to mój stały salon fryzjerski.... Daria