Salon Elja - POLECAM !!

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Witam serdecznie,
szukałam w wielu salonach tej jednej jedynej sukni, oglądałam i oglądałam. Byłam w wielu salonach nie tylko w okolicach trójmiasta. Pierwszy salon jaki odwiedziłam był to salon ELJA , pózniej było wiele innych ale i tak w końcu wybrałam suknie w salonie Elja we Wrzeszczu . Oferta tego salonu najbardziej mi odpowiadała.
Szyją tam suknie na miarę , na konkretną osobę co wiąże się z tym ze będzie ona idealnie dopasowana. Moja suknia przeżyła całonocną zabawę oraz w późniejszym czasie całodzienną sesje zdjęciową w której "turlałam" się po plaży jak i wchodziłam do morza a na końcu skakałam po sianie. Suknia wygląda jak nowa. Tak że wykonana jest z najlepszych i mocnych materiałów.
Suknia wykonana rewelacyjnie , obsługa w salonie przemiła i w pełni profesjonalna.
Mimo, że miałam swoje pomysły na zmiany w wybranym modelu , doradzili i wykonali tak jak miało być.
Naprawde polecam ten salon !!
Z tego miejsca chciała bym serdecznie podziękować Pani Magdzie, Panu Jarkowi i wszystkim tam pracującym za serce, które wkładają w swoją pracę.
JESZCZE RAZ SERDECZNIE POLECAM !!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Salon Elja - POLECAM !!

a gdzie konkretnie ten salon?

Tu jest wszystko http://www.eljabridal.pl/

jezu co za paskudna autoreklama.... wogoole nie podpada hahaha

żenua....

żadna autoreklama, byłam klientką tego salonu i naprawdę zrobili na mnie ogromne wrażenie , więc oszczędź sobie takich komentarzy bo nie są w tym wypadku na miejscu

pozdrawiam

bueheheh, a jak ja wybieralam suknie to mialam zazwyczaj kontakt ze sprzedwacą w postaci 1-2 sztuk pań

a nie z panem jarkiem ,zdzisiem, kierownikiem, sprzataczką, ksiegową, krystyna z gazowni i TurboDymoManem

i tabunem ludzi XD

serio serio, naprawde brzmi to nieźle hahaha, moze i piszesz prawde, niemniej brzmi to becznie... moze kierowca pan Henio tezp omagał?

Nie życzę sobie takich komentarzy.
Chciałam tylko pomóc innym i polecić ludzi którzy naprawdę znają się na swojej pracy i przez kilka miesięcy kiedy suknia powstaje przyjmują cię w swoim salonie jak najlepszych znajomych. W salonie jest atmosfera rodzinna , widocznie ty o tym nie masz zielonego pojęcia.
Bezczelnie chcesz zrobić firmie anty reklamę. Czyżby jesteś nieuczciwą konkurencją ? Z Twojego zachowania można to wywnioskować.

Nie interesuje cie wybór salonu to się nie wypowiadaj.
Nie masz najmniejszego prawa oceniać tego co napisałam pod względem prawdy czy też nie prawdy bo nie masz o tym zielonego pojęcia.

Nie życzę ci takich komentarzy jakie sama piszesz, bo one tylko źle świadczą o Tobie.

lol, mniej neta, wiecej normalnych zajęć polecam...

ubaw po pachy... nie widze tu antyreklamy i ani poł złego słowa o salonie, za to o infantylnym wpisie owszem. Konkurencja raczej nie jestem :)

proponuje tez kurs czytania ze zrozumieniem czytanego tekstu :)

wogoole to sorry tak sie drocze bo mam angine XD

wtedy bywam wyjątkowo cyniczna :) mimo wszystko nadal mnie bawi ta wymiana zdan :) i jest tym bardziej zabawna im mniej poczucia humoru w drugim rozmówcy :)

To nie brak mojego poczucia humoru, tylko Twoje oskarżenie w moim kierunku o mówienie nieprawdy

żegnam

Szczerze mówiąc to maja znajoma korzystała ztego nsalonu byłam z nią chyba na 10 przymiarkach i rzeczywiście poznałam ze 3 osoby. Ja nie pamiętam imion ale kumpela napewno. Suknie szyja taką jaka Ci sie spodoba.

mozliwe, moje klientki czesto maja wlasnie stamtad suknie, ale tu chyba sie zakupy równo rozkładaja z grubsza, poza madonna z której co raz częsciej do mnie trafiają, mysle ze wiekszosc salonów w trojmiescie ma podobne powodzenie

w sumie o ile dobrze pamietam Elja to ten salon we wrzeszczu co manekiny stoją bez ręki albo nieubrane, moze pani Ziuta lub inna Halinka sie ruszą skoro ich tam tyle :)

ogolnie jestem ciekawa sukien z Cymbeline, pewnie potwierdzi sie moje myslenie ze co znana marka to gwarancja jakosci w odszyciu

~MAGDA napisz skarge do CBA albo ABW

powaga

nie widze innych postów z tego nicka poza ta przeslodzona reklama, to i zarzucam nieprawde, takich postow tu na pęczki i rzadko kto je łyka, najczęsciej są nieskuteczną formą autoreklamy osób związanych z konkret firmą.

Chyba najrozsadniejszą forma podziekowania czy reklamy są słowa zawarte w relacji + foty faktyczniej sukni i mysle ze 90% forumek tylko to bierze pod uwagę na necie, no i najpewniej opieraja sie tez na wlasnych wrazeniach z wizyty w salonach.

lepsze to niz najcudowniejsze najbardziej urocze dla przenajwspanialszej obsługi, pana Zbigniewa i pani Zygfrydy, dla najprzenajwpanialszego zakladu krawieckiego "XYZ" za to ze mnie ukochali jak swojego

sama zobacz jak to brznmi :)

absolutnie, totalna masakra, moja sukienka była bardzo żle wykońńczona, niedopasowana, miłam dość przymiarek i w końcu mama mi poprawiała..Na poczatku obiecującda ale w trakcie nie jest tak wspaniale.

Chaberek ale Ty groźna jesteś ;)
Aż strach się Ciebie bać :D

moja kolezanka miala tam szytą suknię,
2 tygodnie przed slubem chyba miala ost. przymiarke i sie okazalo ze za bardzo jej cos tam zwerzyli , cos tam zle i tekst tego pana " jak bedzie cos znow zle to wtedy uszyjemy nowa '
ja bym chyba tam umarła;D

madzia 86 tak tylko udaje, bo jestem chora juz od tygodnia i poprawy nie widac i mnie szlag trafia :D a tu jeszcze takie zabawne posty :)

w sumie na weselniku jestem chyba od 2004 roku, naprawde wiele rzeczy tu widzialam i serio czasem opad kopary nastepuje i wszelkich checi do zycia :)

No tak a tu jeszcze ptasia jak i świńska grypa atakuje :)
A złego diabli nie biora :D Prawda?
To dbaj o swoje zdrowie bo najwyższa pora wracać do niego :)

Też miałam szytą tam suknię i mogę ich polecić z czystym sumieniem.

moja koleżanka tam szyła suknię z 4 lata temu Była bardzo zadowolona bo w dniu ślubu była w 5 miesiącu ciąży i musieli robić dużo poprawek bo za każdym razem na miare przychodziła większa:) Bardzo sobie chwaliła ten salon bo mieli dużo cierpliwości
Ja obecnie szukam sukni dla siebie ale w tym salonie niestety nie znalazłam nic co by mnie mogło zadowolić

Moze i reklama, ale nie jest tak agresywna jak Ty Chaberku. To ze jestes chora nie uprawnia Cie do tak ostrych reacji na czyjs post. wyluzuj troche, zlosc pieknosci szkodzi:) (to nie zlosliwie, tak tylko mi sie przypomnialo powiedzonko). Mnie tam tez suknie nei urzekly, ale obsluga byla sympatyczna. Przyzlam jakos przed zamknieciem, ale nikt mnie nie popedzal, ani nie zerkal na zegarek, zebym szybciej ogladala. Nawet przymierzalam ze dwie, ale nie podobaly mi sie po wllozeniu. Bylam tylko raz i swoja wybranke znalazlam w innym salonie. Zdrowia i wiecej dystansu zycze.
a to ze ktos fotek nie wrzuca na forum, to nie oznacza od razu, ze nie mial slubu. nie kazdy ma potrzebe dzielenia sie z nieznajomymi swoja relacja ze slubu. ja takiej potrzeby nigdy nie mialam.

Inne tematy z forum

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...