jestem zachwycona (1) pierwszy raz odwiedziłam ten salon z polecenia znajomego i w końcu trafiłam... Weronika Totalna Masakra (1) Byłem wczoraj na strzyżeniu i wydaję mi się ze lepiej bym wyglądał jak bym... Krzysztof POLECAM WSZYSTKIM :) (1) Bardzo się cieszę że trafiłam do salonu Pani Eweliny i do samej Pani Eweliny,... Magda
Marti - opinia (1) Dziewczyny bardzo sympatyczne. Jakość usługi na najwyższym poziomie.Dzięki... Marti Bardzo zadowolona (1) Jestem bardzo zadowolona z fryzurki i koloru zrobionej przez Panią Eweline.... Klientka rewelacja! (1) Polecam każdej pani, która ma problemy z niesfornymi wlosami! Pani Ewelina... ola Czad! (1) Podpisuję się pod powyższym - obsługa super, dobór koloru idealny - dodatkowo... Kasia - CRP Polecam :) (1) Po wielu poszukiwaniach natrafiłam na salon Pani Eweliny. Jestem mile... Karolina Profesjonalnie . Polecam Wszystkim Salon Pani Eweliny... (2) Pani Ewelino :) Bardzo dziękuję za przepiękną fryzurę.... Sprawiła dziś Pani,... DonSylviano-Sylwia Weiss Dziękuję Pani Ewelino (1) Serdecznie dziękuję i polecam wszystkim Panią Ewelinę. Bardzo miła, uprzejma... Anna