Salon Fryzjerski Styl

Fryzjerzy

Gdynia, Wielkopolska 403

Serdecznie Polecam (1) Wszystkim polecam ten salon . Obsługa bardzo miła , profesjonalna obsługa .... Natalia Polecam (1) Bardzo polecam salon a w szczególność p. Bożenie fryzjeremz pasja i z dużym... Sylwia Polecam (1) Profesjonalna obsługa i miłe podejście do klienta. Bardzo dobre strzyżenie.... Aneta
Polecam !! (1) Skorzystalem z uslug fryzjerskich w salonie. Jestem bardzo zadowolony z milej... Damian dobra firma (1) korzystam z ich usług już od wielu lat; eksperymenty z innymi salonami... Gdynianin Lilly - opinia (2) Salon Fryzjerski "Styl" to miejsce naprawdę godne polecenia dla każdego, kto... Lilly profesjonalizm (2) Pani Basia uratowała moje zniszczone po farbowaniu, łamliwe włosy, tworząc... Aleksa zdecydowanie tak! (1) Korzystałam z usług fryzjerskich już pare razy, nigdy nie wyszłam z salonu... Ola polecam (1) Chcialbym polecic pania Bozenke ktora rewelacyjnie strzyze i potrafi dobrac... Marek Nyczk asia - opinia (1) Polecam Pania Anie bo u niej robiłam piekny baleyage blond i to nie samym... asia