Salon Fryzur Venus.

Fryzjerzy

Gdańsk, Powroźnicza 19

Świetnie (1) Superprofesjonalnie! 10/10 Wróce na pewno! Paweł Najlepszy!!! (1) Trafiłam do salonu Venus z włosami w opłakanym stanie. Panie okazały się... Marta Pełne zrozumienie klienta :) (1) Wiele razy spotkałam się z sytuacją, gdzie podczas wizyty u fryzjera nie do... Zadowolona Klientka :)
Najlepszy fryzjer w Gdańsku . (1) Żona mnie tam za rękaw przyprowadziła . Teraz ja żonę tam pod rękę... Stali już bywalcy . Fatalne farbowanie (1) Dramat... z farbowaniem włosów czekałam pół roku by odrost był na tyle duży i... Makrbeauty rewelacyjna Pani Basia! (1) To była moja pierwsza wizyta w salonie Venus. Pani Basia jest... Joanna super salon (1) To bardzo dobry salon, profesjonalna i miła obsługa, ceny tez przystępne.... kruszyna127 Super fryzjer (1) Bardzo dobry salon fryzjerski. Koleżanka korzystała z usług i była... marcin23417 nie polecam (3) Nie otrzymałam fachowej porady przy doborze fryzur wręcz przeciwnie.Chciałam... Iw Profesjonalność i mistrzowskie strzyżenie. (1) Trafiłam tu po raz pierwszy z wysuszonymi włosami,które wymagały porządnej... Anna Bardzo polecam, mistrzowskie strzyżenie Pani Barbary (1) Od wielu lat jestem klientką salonu Pani Barbary Parzyszek i cała... Bożena polecam (1) Przechodziłam obok i stwierdziłam że zaryzykuję. Trafiłam na Panią Natalie i... ania REWELACYJNY SALON FRYZJERSKI. (1) Przypadkiem z polecenia tam trafiłam i bardzo jestem zadowolona.Postanowiłam... Agnieszka.P. ZDECYDOWANE TAK! (1) Jeszcze nigdy po wyjściu od fryzjera nie byłam tak zadowolona. Cieszę się... Paulina Zdecydowanie bardzo polecam. (1) Trafiłam do tego salonu fryzjerskiego przypadkiem.Trzy razu już korzystałam z... Helena Zdecydowanie Polecam (1) Bardzo się cieszę, że zdecydowałam się na zakup groponu - po wizycie wiem, że... Marta Super Fryzjer . (1) Profesjonalny salon fryzjerski godny polecenia.Obsługa fantastyczna i bardzo... Urszula Polecam! (1) Długo szukałam "swojego" fryzjera i teraz wiem, że znalazłam :) Salon polecił... Ania Gorąco Polecam!! (1) Gorąco polecam salon Venus. Obsługa jest bardzo miła i w razie jakichkolwiek... Maja Super męski fryzjer. (1) Żona tam mnie wysłała i rację miała. Kreatywne panie wymyśliły dla mnie... Jarek