Salon Gest w Gdańsku - Orunii

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Hej Dziewczyny. mam pytanko, czy któras z Was korzystała z usług tego salonu? Ja mam zamiar to zrobić. Obsługa wydaje się być profesjonalna, kiecki też ładnie uszyte i wykończone, a co najlepsze całkiem niezłe ceny. Jeśli chodzi o dekoracje sali, to chyba też u nich zamówię. No chyba, że wiecie coś czego ja nie wiem... :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Salon Gest w Gdańsku - Orunii

Tak , korzystalam i nie polecam . Suknie bardzo tandetne nie warte swojej ceny , dopasowanie zle zrobione , przy pochylaniu widac mi bylo cale plecy. Jezeli chodzi o dekoracje to nie korzystalam , ale slyszalam duzo niezbyt pochlebnych opini.

Szyłam w tym salonie suknię ślubną i wieczorową, byłam i jestem zadowolona z obu. Wszystko było jak trzeba. Pa

a gdzie jest ten salon jeśli można wiedzieć???

dekoracje: kwiaty do kosciola maja plastikowe... Rzecz gustu.

Salon jest w GdaDsku - Orunii . No to teraz mi daByscie zagadk. I takie opinie i takie. i co ja mam zrobic co ?

Słyszałam bardzo duzo negatywnych komentarzy na tym forum.

Witaj!
Ja osobiście nie polecam a zdecydowanie odradzam!Zostaliśmy oszukani przez tą firmę (notabene chyba zmieniła nazwę?), i nawet nie usłyszeliśmy przepraszam.Obsługa zarówno przez telefon jak i podczas spotkania wydała nam się bardzo profesjonalna jednak to niestety jest ich jedyna zaleta. Zapłaciliśmy z góry za dekorację kościoła,samochodu,tablice rejestracyjne,kosze kwiatów do kośioła i 2 wiązanki-dla mnie i świadkowej. Tablic z imionami nie było-pomomo dodatkowej zapłaty,a wiązanka z ledwością dotarła do kościoła-wszystkie kwiaty wypadały.Trzeba by chyba było stać nad nimi i ich pilnować do ostatniej minuty przed ślubem,a na to,uwierzcie mi, w dniu ślubu nie ma czasu.
To była jedyna rzecz,która zepsuła nam humor w tym Wielkim Dniu.
pozdrawiam

dzięki za namiary :)

a najlepiej poczytać, sprawdzić samemu i wyrobić sobie własne zdanie :)
pozdrawiam

Opinie o GEST-linki do starszych postów

Podaje linki do starszych postów forumowiczów.

o firmie GEST

o firmie GEST

o firmie GEST

o firmie GEST

To wszystko za znalazłam.Za treść postów nie biorę odpowiedzialności!

Inne tematy z forum

Proszę o opinie o dzielnicy Orunia Górna (9 odpowiedzi)

Proszę o Wasze opinie: - jak się mieszka na Orunii Górnej ? - jaką opinię ma ta dzielnica ?...