Glamur

Fryzjerzy

Rumia, Krótka 10

Malgosia - opinia (1) Pierwszy raz w tym salonie bylam w lipcu, mialam tak super sciete wlosy ze do... Malgosia satysfakcja (1) W tym salonie bylam pierwszy raz i wyszlam zachwycona. Nowy kolor i... Magda Mila atmosfera,fachowa obsluga (1) To salon w ktorym mozna sie naprawde zrelaksowac i zawsze wychodze... Beata
Fryzura i makijaz bardzo PROFESJONALNIE!!! (1) Fryzura i makijaz bardzo PROFESJONALNIE!!! Polecam pania Anie ,jest... Ania POLECAM:) (1) Korzystam z usług Salonu od paru lat. Moje włosy są w bardzo dobrej formie... Gosia TYLKO STRONA INTERNETOWA ZACHĘCAJĄCA! (1) Wizytę w tym salonie zaplanowałam z wyprzedzeniem,nie mając na temat niego... Ania poinia (1) polecam ania Zdecydowanie polecam (1) Zupełnie nie znając Trójmiasta musiałam znaleźć fryzjera, który zrobiłby mi... Dominika Profesjonalizm! (1) Zdecydowanie polecam! Bardzo miła obsługa! Dziewczyny są rewelacyjne pod... Agnieszka Lewińska SUPER!!! (1) Bardzo fajny klimat, sympatyczna i profesjonalna obsługa.Naprawde polecam! Zadowolona Klientka POLECAM! (1) POLECAM! klientka