Salon Jubilerski YES

Witam, czy ktoś z Państwa pracował? Jakie warunki? Jakie wrażenia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Salon Jubilerski YES

warunki i wrażenia brylantowe tylko reklamacji dużo :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo chciałam tam pracować , byłam na dniu próbnym (4h) darmowo , kierowniczka/właścicielka nie była nawet 5 min ze mną na sklepie żeby zobacyzć jak pracuje , sprzedałam w te 4 h 3 pary kolczyków , rozmawiałam z klientami , od dziewczyny z którą byłam na zmianie usłyszałam że Pani kierowniczka chce żebym jeszcze przyszła na 4h , najlepiej w niedziele , okey , zrezygnowałam z rodzinnej niedzieli , przyszłam , sprzedałam również jakieś kolczyki , kierowniczki tego dnia nie było w ogóle . Mieli zadzwonić ....do dzisiaj cisza ... a byłam tam ok mc temu.
Szkoda że nikt nie poinformuje chociażby o tym co mu się nie podobało w Twoim podejściu do klienta.
Nigdy więcej też nie zgodzę się za pracę za darmo -nawet na dniu próbnym - toż to brak poszanowania dla drugiej osoby :/
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak długo pracujesz bezpłatnie jest o'k typowe ,nie szukają pracowników tylko bezpłatnych wolontariuszy nigdy nie pracuj za darmo możesz pare godzin czyli możesz zawsze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Flextronics Tczew - Opinie (16 odpowiedzi)

Za tydzień mam rozmowę w tej firmie na stanowisko operatora (giętarka) produkcji przez agencję...

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...