Kinga

Fryzjerzy Salony kosmetyczne

Gdańsk, marsz. Ferdynanda Focha 7/4

Elwira - ocena (1) Korzystam z usług fryzjerskich w salonie ,,Kinga" od wielu lat.Wszystko... Elwira Salon Kinga - bardzo sympatycznie (1) Jestem klientem o wielu lat tego salonu. Miejsce i obsługa bez zarzutu, a co... Krzysztof Profesjonalnie (1) Ładnie, schludnie, profesjonalnie. Bardzo przystępne ceny a jednocześnie miła... Łukasz
Fachowa obsługa (1) Witam. Salon profesjonalny. Przemiła obsługa. Z przyjemnością pojawiam się w... Natalia Miło i profesjonalnie (1) Korzystam z usług Salonu Kinga od wielu lat. Nie wyobrażam sobie żeby... Maria Magdalena - opinia (1) Czytam te opinie i tak sobie myslę.Jak można tak skrajnie myśleć o jednym... Magdalena Świetny salon (1) Zawsze jak stamtąd wychodzę jestem zadowolona z usługi :) Miłe panie zawsze... Karolina Godne polecenia (1) w salonie bywam od chyba samego początku, salon widać się rozwija zmienia się... Szymon Bardzo ok (1) Komentarz p. Joanny wydaje mi się jakąś ściemą... Po pierwszej wizycie... Piotr Średnio (1) Nie polecam, gdyż: -za każdym razem półgodzinne opóźnienie - jakość... Jaś Superfryzjerka Madzia! (1) Do Magdy przez przypadek trafiłam dwa lata temu i jestem bardzo zadowolona!!!... B. Super! (1) Jestem bardzo zadowolona z efektów wizyty u Pani Magdy. Rewelacyjnie dobrany... M. Juz nie TO (1) Korzystałam kilkakrotnie z usług p,Kingi Ostatnio ciężko sie umówić Wiecznie... Joanna SUPER !!!!!!!!!!! (1) Fachowo, szybko, profesjonalnie. PANI KINGA to prawdziwa stylistka. Jest... N Cudowna Pani Magda :) (1) Chodzę do Pani Magdy na farbowanie! Jest super! Potrafi rewelacyjnie dobrać... Agata REWELACJA = SATYSFAKCJA (1) Trafilam do wspanialego salonu, a wlasciwie do wspanialej fryzjerki, Pani... Joanna Stylista (1) Polecam usługi wykonane przez panią Magdę.Swietny stylista,bardzo dobry... Anna Kasia - opinia (1) Polecam fryzjerkę Panią Magdę!! Widać, że lubi to co robi, doradzi jak... Kasia Jestem więcej niż zadowolona (1) Oddałam sie w ręce pani Kingi i efekt przeszedł moje oczekiwania. Fryzura... vertte