Profesjonalna obsługa (1) Przemiła, profesjonalna obsługa. Paznokcie hybrydowe długo się trzymają, a... Patrycja:) MIŁO, SYMPATYCZNIE, NA POZIOMIE (1) Polecam kosmetyczkę Ewę :) november rain Mężczyżna (1) Skorzystałem już trzy razy z usługi manicure i pedicure w tym salonie.... Michał B.
manicure hybrydowy (1) Kilkukrotnie korzystałam z usługi manicure hybrydowego w tym salonie. Niby... klientka bardzo polecam (1) Z usług korzystam od roku i jestem bardzo zadowolona. Panie są bardzo... autorka POLECAM (1) Witam. Pierwsza moja wizyta i zapewne nie ostatnia. Dobra lokalizacja, miła i... Nati Szału nie ma (1) Byłam z koleżanką, ja manicure klasyczny - ona japoński. Skórki nie zostały... Kocio Polecam (2) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Jestem w 100% zadowolony. Pozdrawiam! Dareiusz Polecam (1) Polecam ten Salon,bardzo miła obsługa,profesjonalne podejście do klienta,... zadowolona Polecam (1) Dawno nie spotkałam się z tak miłą obsługą, pełen profesjonalizm, dobry... koniczynka Super- polecam (1) Moje stopy nigdy nie wyglądały lepiej :) Profesjonalna obsługa + dobry sprzęt... adzia ZDECYDOWANIE POLECAM! (1) Odkąd pierwszy raz trafiłam do salonu Dimelo, odtąd nie poszłam juz nigdzie... Magda z Gdyni ZDECYDOWANIE POLECAM!!! (1) Pełen profesjonalizm! Miło, wygodnie i niedrogo. Po pierwszej wizycie... Agnieszka Polecam (1) U Pani Oli byłam 2 razy na pedicure hybrydowym, miło, czyściutko,tanio,... ekopozytywna pielęgnacja stóp (1) Dzisiaj pierwszy raz korzystałam z usług pani Aleksandry i moje stopy nie... Ania