rewelacyjny manicure - gabinet w Chyloni (1) Jestem zachwycona wykonanym w gabinecie w Chyloni manicurem. Szybko,... Hania SUPER GABINET POLECAM !!! (2) Nareszcie znalazłam dobry gabinet: uprzejma obsługa i profesjonalizm.... Agnieszka Kosińska Gabinet godny polecenia! (1) Jestem stałą klientką gabinetu i jestem zachwycona. Profesjonalne podejście,... Ania
POLECAM!! (1) skorzystałam z manicure i pedicure w Gabinecie Guerlain. Miła obsługa, czysto... nowa klientka Ania (2) Jestem zadowolona z wizyt bo przyniosły oczekiwane przeze mnie efekty, a... Zadowolona klientka :) nowa (1) pelen profesjonalizm .polecam!!!!!! Anna już stała klientka - opinia (1) skorzystałam z oferty promocyjnej na depilacje laserową pach. Zabiegów... już stała klientka REWELACJA (2) polecam. polecam. polecam. rewelacyjna obsługa, profesjonalne kosmetyki i... Klientka na zawsze polecam!! (2) Otrzymałam zaproszenie od męża na zabieg Guerlain. Zrelasowałam się i... magda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) piękny makijaż sylwestrowy... bardzo dziękuje trzymal się cala noc, a bylo... Alicja polecam gorąco!! (2) Skorzystałam z promocji w gabinecie guerlain z okazji dnia kobiet. Zabieg... Daria ***Ekstra Zaproszenie*** (1) Dostałam zaproszenie do salonu na zabiegi na swieta w prezencie. To był... JB Polecam Innym !!!!! (1) Jestem mile zaskoczony i za to wielkie uznanie. Gabinet Guerlain w obecnej... Jan PEŁEN PROFESJONALIZM (1) Do tej pory jak zamykam oczy czuje się zrelaksowana a zabieg miałam wczoraj,... Ela Witczak. SUPERRRRRRRRRRRR (1) Do gabinetu trafiłam z polecenia koleżanki i to najlepsze co moglo mnie... Anna Natalia - opinia (1) Zapach i atmosfera miejsca bardzo mi odpowiada.. jest spokojnie i cicho a... Natalia