Salon L. Mania

Paznokcie Salony kosmetyczne

Gdańsk, Obrońców Wybrzeża 2

Katarzyna - ocena (1) Po zmianie lokalizacji standardy są jeszcze wyższe a było już super. Świetna... Katarzyna Basik - ocena (1) Super miejsce - miła atmosfera, pełen profesjonalizm i naprawdę można się tu... Basik Basia - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam! Korzystam zarówno z zabiegów kosmetycznych na... Basia
Ela - ocena (1) Zabieg EXOss Pro-Age z masażem twarzy u p.Agnieszki sprawił mi ogromne... Ela Bozena Sobera - ocena (1) Jestem bardzo zadowolan z brwii zabiegu bb glow Bozena Sobera Piotr - ocena (1) Jakiś czas temu żona wróciła po pracy totalnie wykończona i zestresowana - no... Piotr Basia - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam! Korzystam zarówno z zabiegów kosmetycznych na... Basia Basia - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam! Korzystam zarówno z zabiegów kosmetycznych na... Basia Justyna - ocena (1) Z pełną świadomością i odpowiedzialnością polecam wszystkim ten salon. Zawsze... Justyna Justyna - ocena (1) Witam. Z pełną świadomością i odpowiedzialnością polecam ten salon. Zawsze... Justyna dinkagda@wp.pl - ocena (1) Manicure wspaniały dłonie po zabiegu wymasowane nawilżone i gładkie zadbane... dinkagda@wp.pl Marcelina - ocena (1) Salon wyróżnia się wysokim poziomem profesjonalizmu oraz bardzo przyjazną... Marcelina Agnieszka Mania - ocena (1) Bardzo przyjemny zabieg Agnieszka Mania Mariola - ocena (1) Najlepszy salon i personel Wszystko zawsze perfekcyjnie zrobione za każdym... Mariola Ola - ocena (1) Pani Karolina dba o moją skórę już wiele lat. Jestem bardzo zadowolona,... Ola Krystyna - ocena (1) Makijaż permanentny brwi przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Pełen... Krystyna donkagda@wp.pl - ocena (1) Chcesz poczuć się i wyglądać młodziej to tylko dzięki profesjonalnym zabiegom... donkagda@wp.pl Agnieszka - ocena (1) Pani Karolina dba o oprawę mojego oka. Zawsze profesjonalnie i z... Agnieszka Adela - ocena (1) Fantastyczna atmosfera. Seria różnych zabiegów na twarz spowodowała znaczną... Adela Gosia - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Wiedzą czego klient chce i potrafią to zrealizować. Gosia