Salon L. Mania

Paznokcie Salony kosmetyczne

Gdańsk, Obrońców Wybrzeża 23 box 10

Agati - ocena (1) Super pazurki i masaż dłoni :) Agati Agati - ocena (1) Szczerze polecam, bardzo miła atmosfera oraz profesjonalny zespół:) Agati Agnieszka - ocena (1) Jak najbardziej polecam. Dziewczyny mega profesjonalne. Pedicure Agnieszki... Agnieszka
atram - ocena (1) Super efekt! Polecam atram atram - ocena (1) Piękne paznokcie! Super robota :-) atram Beata - ocena (1) Od kilku lat korzystam z usług salonu L.Mania. Profesjonalna obsługa, świetne... Beata Aleksandra - ocena (1) Pełen profesjonalizm wykonywanych usług Aleksandra Ewa Biedrzycki ( "pani siemanko") - ocena (1) Jestem klientką tego salonu od kilku lat i zawsze wracam z pełnym... Ewa Biedrzycki ( "pani siemanko" Joanna - ocena (1) Polecam serdecznie, korzystałam z usługi makijażu permanentnego. Obsługa na... Joanna Iga - ocena (1) Jestem klientką od 2019 roku. Salon L.Mania to pełen profesjonalizm i wysoka... Iga Marta - ocena (1) W salonie La Mania jestem zawsze profesjonalnie obsługiwana i mimo nawału... Marta Jadwiga Bajkowska - ocena (1) Bardzo fajne i profesjonalne miejsce, sympatyczne, pomocne i fachowe... Jadwiga Bajkowska Adrianna - ocena (1) Serdecznie polecam ten salon kosmetyczny! Manicure zawsze jest wykonany... Adrianna Alicja Patalan - ocena (1) Miła i sympatyczna atmosfera, profesjonalnie wykonana usługa, gorąco polecam... Alicja Patalan Justa - ocena (1) Witam. Z usług salonu L.Mania korzystam wiele lat. Zawsze wychodzę... Justa Dorota - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z zabiegu mezoterapii próżniowej w tym salonie!... Dorota Aleksandra Chojnacka-Huzar - ocena (1) Zawsze wychodzę zadowolona z nowymi pazurkami. Przez wiele lat nigdy nie... Aleksandra Chojnacka-Huzar Justyna - ocena (1) Trzy razy na TAK. Usługa Czas Atmosfera :) Justyna Izabela - ocena (1) Korzystam z usług kosmetycznych w salonie od kilku lat i jestem bardzo... Izabela Jolanta - ocena (1) Robiłam makijaż permanentny u p.Karoliny (brwi, kreski i usta ), wspaniałe... Jolanta