Salon L. Mania

Paznokcie Salony kosmetyczne

Gdańsk, Obrońców Wybrzeża 2

Grażyna Kufel - ocena (1) Chodzę do Salonu La Mania systematycznie od roku. Jestem bardzo zadowolona.... Grażyna Kufel Beata - ocena (1) Miła i profesjonalna obsługa! Beata Edyta P. - ocena (1) Zawsze profesjonalnie wykonane zabiegi w przyjaznej atmosferze. Edyta P.
Beata - ocena (1) Super salon.Bardzo miłe i sympatyczne Panie a przede wszystkim bardzo... Beata Beata - ocena (1) Mila obsługa!profesjonalizm i pełne zaangażowanie! Beata Justyna - ocena (1) Najlepsze, najładniejsze, bardzo trwałe , paznokcie , przepiękne kolory do... Justyna barbara.czeszumska@ wp. pl - ocena (1) Wspaniała atmosfera, pełen profesjonalizm. Gorąco polecam barbara.czeszumska@ wp. pl Katarzyna - ocena (1) Pełen profesjonalizm, szeroki wachlarz usług dopasowanych indywidualnie do... Katarzyna Joanna - ocena (1) Fantastyczny salon, miła atmosfera, usługi na bardzo wysokim poziomie. Polecam. Joanna Basia - ocena (1) Wspaniała atmosfera, pełen profesjonalizm. Gorąco polecam Basia Marta - ocena (1) Zabiegi wykonane z troską o klienta :) Marta Paula - ocena (1) Super atmosfera, profesjonalnie wykonana usługa, bardzo polecam salon! Paula Paulina - ocena (1) Przyjemna atmosfera, profesjonalne podejscie. Na pewno skorzystam... Paulina Renata - ocena (1) Jeżdżę do tego gabinetu od kilku lat. Pomimo, iż w mojej okolicy jest dużo... Renata Ala - ocena (1) Polecam piękne zawsze jest zadowolona Ala Ala - ocena (1) Polecam jest super Ala Katarzyna - ocena (1) Brwi- super perfekcyjne wykonanie . Nigdzie bym nie poszła , tutaj mam... Katarzyna Joanna - ocena (1) Zabiegi zawsze są wykonywane w sposób perfekcyjny. Panie wsłuchują się w... Joanna Renata - ocena (1) Super piękne paznokcie, bardzo starannie wykonane . Jestem mega zadowolona.... Renata Bozena Tuszkowska - ocena (1) Jestem klientką tego salonu od lat. Właściwie dla tych, którzy mnie znają, to... Bozena Tuszkowska