Salon L. Mania

Paznokcie Salony kosmetyczne

Gdańsk, Obrońców Wybrzeża 2

Ania B. - ocena (1) Zdecydowanie najlepsze kosmetyczki w mieście! Korzystam już od dobrych paru... Ania B. Aleksandra - ocena (1) Zawsze profesjonalnie, przyjazna atmosfera, piękne pazurki, zawsze wychodzę... Aleksandra Katarzyna - ocena (1) Brwi zrobione permanentnie są jak naturalne. Wykonanie usługi i podejście do... Katarzyna
Monika - ocena (1) Bardzo polecam! Korzystam od lat z usług salonu Lamania, ufam kosmetologowi w... Monika Justyna - ocena (1) Fantastycznie obsługa, perfekcyjne wykonanie w przepięknym miejscu z... Justyna Ola - ocena (1) Świetne miejsce i profesjonalna obsługa. Dziewczyny znają się na rzeczy-... Ola ALA - ocena (1) Super super polecam ALA Agati - ocena (1) Super pazurki i masaż dłoni :) Agati Agati - ocena (1) Szczerze polecam, bardzo miła atmosfera oraz profesjonalny zespół:) Agati Agnieszka - ocena (1) Jak najbardziej polecam. Dziewczyny mega profesjonalne. Pedicure Agnieszki... Agnieszka atram - ocena (1) Super efekt! Polecam atram atram - ocena (1) Piękne paznokcie! Super robota :-) atram Beata - ocena (1) Od kilku lat korzystam z usług salonu L.Mania. Profesjonalna obsługa, świetne... Beata Aleksandra - ocena (1) Pełen profesjonalizm wykonywanych usług Aleksandra Ewa Biedrzycki ( "pani siemanko") - ocena (1) Jestem klientką tego salonu od kilku lat i zawsze wracam z pełnym... Ewa Biedrzycki ( "pani siemanko" Joanna - ocena (1) Polecam serdecznie, korzystałam z usługi makijażu permanentnego. Obsługa na... Joanna Iga - ocena (1) Jestem klientką od 2019 roku. Salon L.Mania to pełen profesjonalizm i wysoka... Iga Marta - ocena (1) W salonie La Mania jestem zawsze profesjonalnie obsługiwana i mimo nawału... Marta Jadwiga Bajkowska - ocena (1) Bardzo fajne i profesjonalne miejsce, sympatyczne, pomocne i fachowe... Jadwiga Bajkowska Adrianna - ocena (1) Serdecznie polecam ten salon kosmetyczny! Manicure zawsze jest wykonany... Adrianna