Salon L. Mania

Paznokcie Salony kosmetyczne

Gdańsk, Obrońców Wybrzeża 2

Paulina - ocena (1) Swobodna atmosfera, pani Karolina rozwiała moje wszelkie wątpliwości,... Paulina Ola - ocena (1) Pełen profesjonalizm i przyjemna atmosfera. Zawsze jestem zadowolona. Ola Danuta C - ocena (1) Manicure zawsze wykonany z największą precyzją i dokładnością z uwzgędnieniem... Danuta C
Ania - ocena (1) Od ponad 10 lat korzystam z usług tego salonu kosmetycznego i za każdym razem... Ania Anna - ocena (1) Zawsze profesjonalnie Anna M. - ocena (1) Profesjonalizm, polecam M. MB - ocena (1) Usługa laminacji brwi wykonana perfekcyjnie. Klinet w salonie czuję się mega... MB Właścicielka innego niekonkurencyjnego biznesu - ocena (1) Nie może być inaczej jeśli właścicielki biznesu pracują we własnej marce.... Właścicielka innego niekonkurenc Justyna - ocena (1) Najlepiej, najfajniejsze, najpiękniejsze pazurki sobie u nich robię i bardzo... Justyna Dorota - ocena (1) Zawsze profesjonalnie i miło. Jestem bardzo zadowolona. Dorota Magdalena - ocena (1) W salonie La Mania otrzymujemy usługi w najwyższym standardzie, zawsze dobrze... Magdalena Gosia M - ocena (1) Chodzę do dziewczyn już od 34 lat i za każdym razem wychodzę zachwycona. To... Gosia M Joanna - ocena (1) Obsługa i zakres świadczonych usług są zawsze na wysokim poziomie.... Joanna Alina Rybakova - ocena (1) Wykonałam tutaj makijaż permanentny oraz laminację brwi i jestem absolutnie... Alina Rybakova Agata - ocena (1) Bardzo profesjonalnie podejście Agata Gabriela - ocena (1) Pełen profesjonalizm,miła atmosfera polecam Gabriela Grażyna - ocena (1) Są super. Miła atmosfera. Zawsze jestem zadowolona. Dojeżdżam prawie godzinę... Grażyna Ania B. - ocena (1) Zdecydowanie najlepsze kosmetyczki w mieście! Korzystam już od dobrych paru... Ania B. Aleksandra - ocena (1) Zawsze profesjonalnie, przyjazna atmosfera, piękne pazurki, zawsze wychodzę... Aleksandra Katarzyna - ocena (1) Brwi zrobione permanentnie są jak naturalne. Wykonanie usługi i podejście do... Katarzyna