Renata - ocena (1) Nie polecam,niekompetentna obsluga,zdzieranie pieniędzy z klijenta.Różnice w... Renata Mszym - opinia (1) W dniu dzisiejszym oddałam dwie bransoletki - wymiana sznurków z prośbą o... Mszym Masakra (2) Dostalam branzoletke z krzyzykiem "celebrytke" po 20 min zerwala sie,... Aneta
Coraz gorsza jakość (1) Kupuje biżuterię lilou od kilku lat.Niestety zakupy poczynione w ciagu... Ii Czy ktoś wymieni te ekspedientki????!!!! (1) Dołączam negatywną opinię na temat pań pracujących w sklepie. Nadąsane,... Jake beznadzieja (1) Jakość oferowanej tam biżuterii jest kompletnie nieadekwatna do ceny.... Jona okropny grawer (1) Dostałam w prezencie bransoletkę z grawerem, sama bransoletka bardzo droga... Klientka Bardzo brzydki grawer (2) Kupiłam naszyjnik nieskończoność, poprosiłam o wygrawerowanie imion dzieci.... Monika jakość graweru (1) Niestety grawerunek wytarł się zupełnie po pół roku. Był zrobiony nierówno i... Kasia Grawer (1) Niestety jakosc graweru, sposob wykonania jest gorszy niz pismo dziecka z... Niezadowolona Żenada (1) Kompletny brak zainteresowania klientem. Obsługa zasługuje na naganę! Panie w... Ania Dramatycznie niski poziom obsługi klienta (1) Jako stała klientka gdyńskiego salonu od chwili jego powstania jestem z każdą... Zniesmaczona