Re: Salon Madonna - przymiarki :)
_karolcia_pf
(16 lat temu)
jestem po pierwszej przymiarce ... fotki postaram się wrzucic później, bo muszę się konspirować przed Moim Przyszłym Mężem, który jest bardzo ciekawy mojej sukni (rzadko robię zakupy bez Niego i nie mam żadnych sekretów, dlatego gryzie Go, że nie chcę Mu pokazać ;)
Lorna - powiem krótko - jest moja, tylko moja - czuję się w niej wyjątkowo, jest piękna ... ta koronka, ten tren, ten welon ... po prostu Bajka!
Finalny odbiór 18 lipca - JUŻ!!!
taka ciekawostka: podczas mojej przymiarki wtargnęły do salonu dwie awanturnicze kobietki, które zarzucały, że córka jednej z nich dostała suknię używaną jako nową, poza tym poplamioną i do tego obciętą, a nie podłożoną i teraz będą miały problem ze sprzedażą jej wyższej dziewczynie ... gdzieś już czytałam o takich przypadkach, tylko chyba w innym salonie ... wydaje mi się bardzo podejrzane, że taka sprawa wypływa dopiero po uroczystości ... jak ja będę odbierała suknię to dokładnie ją obejrzę czy nie ma plam, do pierwszej przymiarki dostałam fabrycznie nową, co można było wyczuć i myślę, że wyczuję to też drugi raz ... poza tym nie chciałabym mieć podłożonej sukni, bo to nie ten fason ... w każdym razie panie obiecały pewną antyreklamę, z którą ja się nie zgodzę ... na dzień dzisiejszy bardzo polecam salon Madonna: profesjonalna obsługa, bardzo sympatyczna, suknie piękne, wszystko doskonałe :)
0
0