Salon Marietta

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Byłam wczoraj z kuzynką porozglądać się za suknią ślubną dla niej i byłyśmy min. w salonie Marietta i wisiały dokładnie te same suknie jak ja szukałam sukni dla siebie,a ślub brałam 2 lata temu!!!
Pani z salonu próbowała nam wmówić że to naj nowsza kolekcja!
Czy już naprawde nie ma uczciwych ludzi?!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Salon Marietta

A ja byłam z moją siostrą. I o dziwo ten sam wybór co 12 lat temu. Wtedy wybierałam suknie i dokładnie pamiętam wszystkie modele i fasony. Pozdrawiam. M.

Nie ma to jak zgryźliwość!!!
Pracujesz tam czy co?

A ja mam suknie z salomu BEATY z Wrzeszcza i jestem zadowolona
przeszukałam wszystkie salony i tam była ta jedyna Celine.
naprawdę boska i bardzo miła i fachowa obsługa. Gorąco polecam

a ja mam z marietty i jestem zachwycona

Widzisz nie weszyscy mają pecha naszczęście. Pozdrawiam .

Byłam dzisiaj w salonie Mariette w Gdańsku i uważam, że te suknie powinny być ca jakiś czas prane... Wyglądały naprawdę okrutnie :-o
Szare koronki i do tego odrapane perełki... Pani mówiła, że to od przymierzania. LITOŚCI!

Tez bylam tam pare dni temu ,sukienki juz na nowa kolekcje 2oo5 sa sliczne , czysciutkie. Mysle, ze spojzalas na pozostalosci wyprzedazy za polowe ceny i stad te wnioski. Niestety w wiekszosci sklepow tegoroczne modele nie wygladaja juz za ciekawie. Pozdroffka.

Nie wiem czy doczytywać się tu uszczypliwości, jednak odpowiem ci, że pani szerokiem ruchem ręki pokazała, że "tu są z nowej kolekcji"
Nie widziałam tam nic szczególnego więc nie wiem czy były tam również jakieś nowe.

Z tego co widze , to szukasz dobrej krawcowej i chcesz szyc sukienke , wiec po co lazisz po salonach i marudzisz . W tym momencie przesadzilas i ja osobiscie poczulam sie dotknieta , ze niby co - bzdury opowiadam , potraktowalas mnie jak klamczuche . Zreszta kazdy moze sam sie przekonac jak jest naprawde. Zarezerwowalam sobie do wypozyczenia nowiutka , bielutka suknie slubna z oferty na przyszly rok , a ty sobie gadaj co chcesz i zycze owocnych poszukiwan krawcowej , ktora sprosta twoim wymaganiom.

hmmm... nie wiem o co ci chodzi...
wcale cie tak nie potraktowałam! Wczytaj się od początku w to co napisałaś. Mogłam to inaczej odebrać. Jeśli nie wiesz jak , to tym lepiej, może niesłusznie tak to odebrałam.
A, że moje doznania wzrokowo-dotykowe zdominował widok wytartych pereł i szarych koronek to chyba zrozumiałe, że nie miałam ochoty doszukiwać się tam już niczego więcej..?
A chodzę po salonach bo sama nie wiem jeszcze jaką chcę suknię.
Ot i wszystko.

zaopominacie moje drogie panie ze o gustach sie nie dyskutuje.

Dziewczyny ja kupiłam suknię 50% taniej i dopiero w domu zobaczyłam ze jest szara! Obowiązkowo musze ja prac przed slubem :( najgorsze jest to ze Pani mnie przekonywala ze jest snieznobiała tylko światło tak pada w salonie, wolałabym jakby mi wpros powiedziała ze są tansze bo są brudne po prostu...

a ja mam sukienkę z salonu marietta w gdyni i uważam że panie spisały sie na medal albo nawet dwa albo i order może wytzrymać z taką upierdliwą klientką jak ja nie jest łatwo a one dały radę i za to im chwała i dzięki :))

i o tym, że to nie prawdziwe perły ino świecące się koraliki ....