Salon Muzyczny Riff

Sklepy muzyczne

Gdańsk, al. Grunwaldzka 355

Kamila - opinia (1) Bardzo przyjemne miejscepolecam serdecznie Kamila Patryk - opinia (1) Salon warty polecenia, kupiony sprzęt sprawuje się bardzo dobrze, polecam Patryk MłodyGitarzysta - opinia (1) Bardzo dobry salon, pomocna obsługa MłodyGitarzysta
a - opinia (1) Sklep nastawiony na szybką sprzedaż, bez troski o jakość obsługi. Nie mając... a Polecam (1) W Riffie bardzo dobre mają instrumenty muzyczne, salon posiada dużą ofertę,... Michał1234 Bardzo polecam! (1) Najlepszy sklep muzyczny w okolicy. Zawsze zaangażowana i pomocna obsługa.... Jomix Niestety... (2) Bardzo mocno priorytetyzują klientów. Można stać przy kasie 15 minut bez... Marta Szybki Riff (1) Co prawda nie było mojej upatrzonej gitary, ale zamówiłam ją ze wzmacniaczem,... Gitarzystka z Gdyni Łatwo się zrazić do zakupu (2) Odwiedziłem sklep w poszukiwaniu gitary basowej do 2tys, Niestety nie było... Daniel Pozytywnie zaskoczony (1) Byłem w ostatnim czasie w salonie, a tam sporo się zmieniło. Doradza bardzo... Tomasz Całkowicie obiektywna opinia :) (1) Witam, odwiedziłem dziś sklep 2014-11-26 Zostałem naprawde fachowo obsłużono,... Barteeeeek Super sklep! (1) Przyszedłem do sklepu wybrać kolejną już gitarę elektryczną wraz z piecem... Strzygoń Jest OK. (1) Sklep jest ładny wewnątrz. Instrumenty są wyregulowane. Ceny stanowczo za... Filip Inne sklepy (1) Myśle że najlepszym sposobem na ocene jest przejść sie do innych sklepow... Mlody chyba najlepsi... (1) myślę że w trójmieście nie ma lepszego sklepu. owszem są braki w markowym... kostuch bardzo duży asortyment (1) dobre ceny, doradcy o dużej wiedzy, gra fajna muzyka - bardzo dobra atmosfera... patapon Zdecydowanie polecam! (1) Kolejne zakupy i kolejne zadowolenie. Najlepszy sklep w 3mieście! Polecam... Krzysiek Polecam ten sklep!!!!! (1) Jestem stałym klientem i nie mam zamiaru tego zmieniać. Obsługa super. W... Waldemar B. bardzo polecam:) (1) Korzystałam z oferty sklepu zarówno w Szczecinie jak i w Gdańsku. W obu... Efka