nie polecam (1) 10 dni przed własnym ślubem dowiedziałam sie, że moja fryzjerka już tam nie... mary Pani Asia Fryzjerka (1) Od kilku lat jestem klientem tego Salonu, od jakiegoś czasu chodzę do... mr absolutnie nie polecam (2) doprawdy nie wiem czym się wszyscy zachwycają. miałam zamiar skorzystać z... Justyna
Opinia (1) Witam, Trochę to dziwnie zabrzmi, ale nie rozumiem opinii mojej... Agnieszka Polecam! (1) Korzystałam zarówno z usług fryzjerskich (p. Damian) jak i podstawowych... Alutka PO PROSTU BOSKO!!! (1) Chciałam polecić wszystkim usługi Pani Agnieszki. Jest to osoba niezwykle... Dorota Paznokcie żelowe- REWELACJA (1) Jestem bardzo zadowolona z usług pani Agnieszki. Nie tylko skorzystałam z jak... Agnieszka JESTEM ZACHWYCONA!! (1) Witam serdecznie, wielokrotnie kożystałam z usług Pani Agnieszki, i byłam... Paulina DEPILACJA (1) polecam w 100 % zabiegi wykonywane sa profesjonalnie a efekt starcza na dlugo :) kasia Monika - opinia (1) Już kilkakrotnie korzystałam z umiejętności Pani Agnieszki i nie zdażyło się,... Monika Świetne ścięcie:) (1) Wspaniała wyobraźnia i kreatywność Pana Damiana sprawiła mi i moim włosom... Zadowolona klientka Po raz pierwszy i nie raz ostatni (1) Wczoraj byłam po raz pierwszy w salonie, jestem bardzo zadowolona z obsługi.... marta :) (1) naprawde warto odwiedzic ten salon. bylam tam poraz pierwszy i jestem... bonia SUPER (1) naprawde polecam ten salon obsluga rewelacyjna zawsze wychodze zadowolona... *ami Nic specjalnego! (1) Skożystałam z salonu ponieważ wszędzie były zajęte terminy a w tym salonie... zawiedziona klientka DAGMARA - opinia (1) POLECAM PANA! MÓJ EFEKT KOLORYZACJI JEST ZASKAKUJĄCY WPROST IDEALNY DOBRAŁ... DAGMARA Polecam (1) Obcinam tam włosy od dłuższego czasu i za każdym razem jestem bardzo... Marcin KLIENT (1) Profesjonalna i zarazem mila obsluga ,pracujaca na bardzo dobrych produktach... PATRYK eee (1) bez przesady z tymi pochwałami - po raz pierwszy mi się zdarzyło, że... Kot POLECAM (1) Właśnie wróciłam z Salonu. Jestem bardzo zadowolona-jak zwykle, zarówno z... Małgorzata