Salon Orange

Salony tel. komórkowych

Gdańsk, al. Grunwaldzka 82

Aga - opinia (1) Obsługa koszmarna. Chłopaczek z kitkiem dość bezczelny wobec klientów Aga Ewa Krysztofiak - opinia (1) W dniu 24.11.2019 korzystałam z pomocy konsultantki Orange Manhatan Gdańsk... Ewa Krysztofiak Kompetentna obsługa (1) Kompetentna obsługa ze strony Pani Dominiki ! Szybko i sprawnie... Justyna
Stanowczo odradzam (1) Obsługa do momentu podpisania umowy OK, I na tym koniec, nie polecam. A nawet... Filip Koszmarna obsługa (1) Byłam dziś w salonie, obsługiwała mnie Pani z tabliczką "Zastępca... Klientka Orange od 15 lat Nie polecam (1) Byłam dziś w salonie w celu uiszczenia faktury. W salonie znajdowało się... beata Tragedia (1) Obsługa koszmarna , wieczne kolejki pracują tutaj ludzie którym w ogole nie... Marta Niekompetencja (1) Przy przenoszeniu numeru najpierw panienka nie rozumiała co do niej mówię, a... Krzysiek Obsługa (1) Byłam w sobotę z babcią w tym salonie aby wyjaśnić to czemu poraz 5 z winy... Oburzona Wieloletnia klientka Nie ma szans aby sie dodzwonic (1) I co teraz? Mam isc, stracic kupe czasu, zeby dowiedziec sie ze mi nie pomoga... Jacek Rewelacyjny salon (1) Przyszedłem do salonu ,przedlużyć umowę.Byłem zaskoczony jakością... Arek Opryskliwy kierownik tego salonu! (1) Weszłam do salonu, aby uzyskać informacje dotyczące mojej umowy abonenckiej.... Bożenka