Salon Orange

Salony tel. komórkowych

Gdańsk, Obrońców Wybrzeża 1

zadowolony klient - opinia (1) Szybka i rzetelna obsługa, atrakcyjna oferta. zadowolony klient Beznadzieja. (1) To moje drugie podejście do tego punktu i jestem zdziwiona, że takich... Iwona Obsługa na 1 (1) Tragedia. Obsługa na 1! w postaci p. Filip G. żenada. Prośba o rejestracje i... Danuta
zdecydowanie polecam! (1) Miałem dzisiaj okazję korzystać z usług salonu. Mimo, że chwilkę spędziłem w... Jacek Dno i 100 metrów mułu!! (1) W dniu dzisiejszym miałem wątpliwą przyjemność skorzystać z "usług" salonu... Dyluś Krokodyll Obsługa fatalna (1) Kolejka okropna, jedno okienko obsługujące, przy drugim siedzi pani... Anna Niemiła i nie potrafiąca odpowiedzieć na pytanie obsługa. (1) Niedawno w salonie robiłam cesję umowy. Pracownik, kiedy się dowiedział... Julia Niemiła "pani kieronik z 3-latnim doświadczeniem" (1) Dziś odwiedziłam ten salon orange pierwszy i ostatni raz, jestem... Karolina Miła obsługa (1) Generalnie na samo Orange jestem bardzo cięty ale Pani w tym salonie szybko i... Marcin Cudowna obsługa (1) Podchodząc do okienka informuje plotkujace tam panie, iż chcialbym zapłacić... Czyrk Co za beznadziejny salon! (1) Pytam o futerał do swojego telefonu. Tak, jest ale nie mam kluczyka do... Bartek