Dag - opinia (1) Profesjonalne usługi, gorąco polecam! Dag Brwi permanentne (1) Juz miałam brwi permanentne do Pani Grazynki przyszłym aby je wyrównać i... asia makijaz pernamentny (1) Czesto robilam u Pani kosmetyczki hne brwi i rzes. Byly precyzjnie i... helena
Salon kosmetyczny Orchidea (1) W salonie Orchidea panuje bardzo miła atmosfera. Podczas zabiegów, które... Martyna Gorąco Polecam (1) W połowie lipca Pani Grażynka wykonała mi makijaż permanentny brwi, wyglądają... Kasia Uwaga godny uwagi salon !!! (1) Precyzja wykonywania usług na 6+ . Pani kosmetolog liczy się z uwagami... Klaudia S. Zabiegi kosmetyczne oraz makijaz permanentny (1) Po raz pierwszy trafilam na tak wspaniala kosmetyczke,ktora zaskoczyla mnie... Justina OCENA WYKONANEJ USŁUGI MAKIJAŻU PERMANENTNEGO (1) Jestem zachwycona przemiłą obsługą w salonie,profesjonalizmem,wspaniałym... BEATA makijaż permanentny (2) Witam serdecznie w dniu 14.09.2012 byłam w Salonie Orchidea na makijażu... Iwona Makijaż permanentny brwi (1) Skorzystalam kilka dni temu z uslugi Pani Grazynki makijazu permanentnego... Edyta Makijaż permanentny brwi. (1) W salonie Orchidea u Pani Grażynki robiłam makijaż permanentny brwi - i... Bożena Makijaż Permanentny (1) Polecam, Polecam, Polecam!!!Pani Grażyna to profesjonalistka.W gabinecie... magda salon kosmetyczny Orchidea makijaż permamentny (1) W salonie Orchidea wykonałam makijaż permamentny brwi.Jestem bardzo... Małgorzata manicure japonski (1) Jestem naprawde zadowolona z zabiegu, polecam. Aga rzesy (1) Rzesy piekne, na pewno skusze sie ponownie Aga Miło zaskoczona.. (1) Byłam pierwszy raz u pani kosmetyczki,jestem bardzo zadowolona z usługi,pełen... Mirosława ania - opinia (1) Bardzo dobry salon, fachowa obsługa i przystępne ceny-polecam. ania BEZ DWOCH ZDAN NALJEPSZY (1) Nie lubie zmieniac fryzjerow.Kilka razy skorzystałem z usług i ZOSTAJE.... Filip AsiaLK - opinia (1) Dziś po raz pierwszy skorzystałam z usług salonu Orchidea. Jestem zachwycona.... AsiaLK manicure japoński (1) rewelacja, gorco polecam, mila, profesjonalna obsluga, zabieg wspanialy.... Monika