Perełka

Fryzjerzy

Gdańsk, al. Grunwaldzka 502

Aleksandra (1) Bardzo miła obsługa. Strzyżenie profesjonalne pani Małgosi podoba się innym.... Aleksandra przeciętnie. (1) Może być, szału nie ma. Niestety jest prawie zawsze okrutny chaos. Cięcie i... A. Zawsze chętnie wracam! (1) Zawsze kreatywnie! Zawsze miło! Zawsze profesjonalnie! Zawsze wysoka jakość!... AIK
super zakład fryzjerski (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tego zakładu.Profesjonalne indywidualne... Małgorzata niezwykłe miejsce :) (1) Niezwykła atmosfera, którą tworzą zarówno pracownicy jak i klienci, sprawia,... Iza super :) (1) chodzę do Perełki od dziecka (wcześniej była w innym miejscu) i zawsze jestem... zuzanka super! (1) korzystam z usług tego salonu prawie od dziecka :) (mam 21 lat) Najlepsze... A Polecam :) (1) Baaardzo polecam ten salon, a w szcegolnosci Pana Barnabe Kaliste, ktory na... Anna Nie polecam (3) Mam wrażenie, że w tym salonie kładzie się nacisk na ilość klientów, a nie na... Kasia Polecam... (1) Bardzo miła atmosfera, profesjonalna obsługa, dobra jakość kosmetyków...... Ania Polecam Panią Agnieszkę :) (1) Witam, regularnie od kilku lat chodzę do Perełki i jestem bardzo zadowolona.... Basia Salon pomyłka (2) Nie umiejętność dobierania kolorów. Jestem zmuszona poprawiać kolor, ale wolę... Zawiedziona Karolina - opinia (1) Ja chodzę od 2007r do Pani Agnieszki, która lada moment wraca po dłuższej... Karolina Ocena pozytywna (1) Wpadłam tam w sumie przez moją dobra koleżankę, które mnie tam zaciągnęła i... Natalia Nieporozumienie (1) Niestety nie zgadzam się absolutnie z opinia poprzedniczek w kwestii cięcia i... Oburzona