REWELACJA!!! (1) Po długich i męczących poszukiwaniach sukni ślubnej w Słupsku usłyszałam o... ana.b Super zaskoczenie! (1) Ten Salon poleciła mi koleżanka, jechałam ze Słupska z niechęcią. Fajny... Ola bardzo polecam (1) bardzo polecam ten salon.bylam w innych ale tamte to sie moga schowac w... gosia
Poprostu rewelacja (1) Miło, sympatycznie i profesjonalnie, oraz co ważne sukienki dużo taniej niż w... Iwona Bardzo miłe zaskoczenie:) (1) Jechałam do tego salonu z pewnym strachem - czy salon w małej miejscowości... Lola Anna - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona , że odwiedziłam ten salon. Myślę iż każdy znajdzie... Anna :) (1) oby wszedzie bylo tak profesjonalnie i milo jak tam. pojechallam z... g. Naprawdę Gadny Polecenia Salon (1) Ja jestem BARDZO ZADOWOLONA z wizyty w Tym salonie. Extra wystrój, miła... ZDECYDOWANA i UMÓWIONA NA PRZYMI salon godny polecenia :) (1) Odwiedziłam nie jeden salon w Trójmieście, ale żaden nie wywarł na mnie tak... keiko ocena obsługi (2) Bardzo bardzo niemiła obsługa klientów na miejscu. kiedyś była inna!!!!!!!... niezadowolona Polecam (1) Bardzo miła obsługa, duży wybór sukien i naprawdę niskie ceny. Polecam gorąco! bieniek82 Polecam serdecznie (1) Miła obsługa,profesjonalne doradztwo,z latwoscia wybralam swoja wymarzona... Beata z Lęborka Polecam gorąco!!! (1) Bardzo sympatyczna obsługa, fachowa porada, jestem zadowolona. Byłam w kilku... Katarzyna Zielińska Zadowolona klientka - opinia (1) Byłam już w kilku salonach w Trójmieście, ale w żadnym nie zostałam tak... Zadowolona klientka polecam (1) Ja przymierzyłam 5 sukienek, które sama wybrałam i sądzę, że to jest... asienka Średnio na jeża... (1) Mogłam przymierzyć tylko 4 sukienki i zmieścić się w określonym czasie. Ten... Magda obsługa (1) Moim zdaniem obsługa jest bardzo miła i życzliwa. Można liczyć na dobrą radę... krecik1881