Idealny salon ślubny przed idealnym dniem (1) Polecam salon Carmen wszystkim Pannom Młodym, które szukają czegoś... Natalia Polecam każdej narzeczonej (1) Sukienka dla każdej Panny Młodej, obsługa na bardzo wysokim poziomie - lokal... Pani Norris super!!! (1) Suknie extra ale jeszcze lepsza jest obsługa salonu!!!! Polecam!!!! sylwia
polecam!!!! (1) Po wielu poszukiwaniach i wizytach w innych salonach, odnalazlam idealna... Monika G.Cz. - opinia (1) Salon z dużą ilością sukien ślubnych z obsługą, która nie zachwyca się każdą... G.Cz. Jak najbardziej na tak! (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Pani Grażynki. Suknia jest prześliczna,... Marta POLECAM (1) Serdecznie polecam salon sukni ślubnych carmen. Bardzo miła i profesjonalna... Estera Duży wybór Sukien Ślubnych. (1) Szczerze Polecam! Niepowtarzalny wybór sukienek, których nie spotkasz w... maja super (1) Pani Grażynka? Przesympatyczna, pełna cierpliwości, wspaniała kobieta.... Karolina POLECAM!!!! (1) Chciała bym Bardzo.Bardzo ,Bardzo podziekowac ,za pomoc w wyborze mojej... Kasia O - opinia (2) bardzo piekne suknie... O naprawde warto (1) Jestem bardzo zadowolona jak i z wyboru sukienki ale takze i z obslugi!:)... naprawde warto szkoda czasu. (1) Mały wybór sukien, wieczorowych zero, dodatków mało. kilka sukien na... daria naprawde warto sie tu wybrac:) (1) sukienka przesliczna, zachwycila nie tylko mnie, ale i gosci:) pani Grazyna... Anna Szok!!! (1) jak napisane...otwarcie sklepu jest od godz. 12.00,wiec czekalam specjalnie... Sylwia Alicja - opinia (1) bardzo mila i fachowa obsluga Alicja zadowolona - opinia (1) bardzo polecam. sukienki bardzo ładne. bardzo duzy wybór od sukienek krótkich... zadowolona