Dziewczyny wiecie może jakie są ceny sukienek ślubnych w tym salonie??
pozdr.
00
Re: Salon Sukien Slubnych Langoria Gdansk-pytanko
Adusia1987
(15 lat temu)
podbijam :) też jestem ciekawa poproszę również o cenę wypożyczenia jeśli wiecie :)
10
Smerfusia
(15 lat temu)
Też jestem zainteresowana:)
00
monii10
(15 lat temu)
no to nie jestem sama. jade tam jurto ale wole wiedziec wczesniej czego sie spodziewac
00
JoannaDark
(15 lat temu)
ja jestem zainteresowana cenami, ale sukienek wieczorowych- zerknij moze jak bedziesz czy sa w sklepie czy tylko na stronie.
00
~natalia
(15 lat temu)
byłam w tym salonie :) ceny podobne jak w innych salonach w Gdansku :) w zaleznosci od sukienki od 1800zl wzwyz :D wypozyczenie to zwykle polowa ceny nowej sukienki....
ale za to obsluga super :)
00
monii10
(15 lat temu)
Dziekuje slicznie, pozdrawiam
00
monii10
(15 lat temu)
wieczorowe tez mnie interesuja wiec sprawdze i napisze Wam
00
JoannaDark
(15 lat temu)
Super. Czekam na relację.
00
~ona26
(15 lat temu)
Cześc dziewczyny, jesli któraś byłaby zainteresowana to mam 10 %kupon zniżkowy do tego salonu. Suknię zamówiłam już gdzie indziej, więc szkoda żeby się zmarnował.
To mój mail: isabeell@wp.pl
Pozdrawiam
00
1985sloneczko
(15 lat temu)
Ja muszę stwierdzić, że jestem rozczarowana tym salonem :/
Ale to moje osobiste zdanie!
00
Smerfusia
(15 lat temu)
Słoneczko czemu się rozczarowałaś?
00
1985sloneczko
(15 lat temu)
Jak kiedyś byłam popatrzeć, Pani dała do zrozumienia że (zgodnie z naszymi tu na forum podpowiedziami) w salonie są również większe rozmiary do mierzenia... no i dupa :/ Nie dość że jedną sukienkę to 38 mierzyłam to jeszcze Pani była na tyle uprzejma by mi powiedzieć, że (pod klientkę która wypożyczała) w biuście była zwężana :/ i co mi po takim niby mierzeniu? :/
Zdecydowanie lepiej było w First Lady w Pruszczu, Pani z każdego modelu miała i te "popularne" małe i te "bardziej popularne ale przez sprzedawców nie doceniane" 44 :)
00
~kunegunda81
(15 lat temu)
a ja kupilam tam swoja suknie za 2300 zł i jestem bardzo zadowolona póki co. Obsługa jest bardzo miła i pomocna. Pani taka "swojska" i nie czułam się tak nieswojo jak w innych wiekszych salonach. Byłam tam juz kilka razy w tym tylko 1 raz sie umawiałam i zawsze Pani znalazła czas,żeby mi podac suknię, cos doradzić czy zrobic przymiarkę. Ale ostateczna opinię będę mogła podac dopiero po odbiorze sukni, bo różnie może być.
00
monii10
(15 lat temu)
twoja sukienka jest z kolekcji 2010 czy 2009?
jaki model wybralas?
00
~aniol184
(15 lat temu)
ja kupowałam tam sukienke i płaclam 2,5 tys, w innych salonach podobne kosztowały 4 tys i więcej
00
Marciocha
(15 lat temu)
ja jestem bardzo zadowolona z tego salonu i obsługo też jak najbardziej :)
w momencie kiedy jak kupowałam tam suknie to ceny zaczynały sie chyba od 1300zł.
00
ren
(15 lat temu)
Byłam dziś z kuzynką bo zdecydowała się iść na całość w tym roku i stwierdziłam że mi szkoda że już po ślubie jestem bo jak ja szukałam w zeszłym roku kiecki to nic fajnego nie mogłam znaleźć a tu co druga mi się podobała. Kuzynka przymierzyła chyba z 12 różnych kiecek! W niektórych salonach Panie po 5 miały taką minę że chciałam wyjść.
Ale najważniejsze co chciałam napisać to to że trwa jakaś wyprzedaż od dziś. Jak byłyśmy to chyba przyjechała właścicielka i zaczęła przyczepiać kartki z cenami widziałam że tak ok 1300zł. Ania ma jeszcze dużo czasu na wybór sukni ale akurat ta kiecka która jej się podobała została przeceniona to może ją troche przymusi do zakupu. Co prawda mi się jej wybranka nie podobała bo sama gustuję w księżniczkach a ona dość prostą wybrała ale 1000zł tańszą od ceny jaka była gdy zaczęła mierzyć:)
Panie faktycznie są przemiłe, wiem bo sama kupiłam tam dodatki i jak każda zadowolona klienta teraz przyprowadzam tu koleżanki i znajome które planują ślub. Ja 100% polecam
00
kati:)
(15 lat temu)
ja kupilam swoja suknie w tym salonie i tez moge go polecic..
00
oolenka1
(15 lat temu)
a jaki model wybrałaś? A czy ktos wie czy mozna tam zdjęcie zrobic sukience???
00
(15 lat temu)
mozna:) ja wybralam Jordan
00
oolenka1
(15 lat temu)
o to fajnie ze mozna zdjecie zrobic bo zazwyczaj w wiekszosci salonów nie mozna robic
00
(15 lat temu)
a Ty jaki model wybralas??
00
oolenka1
(15 lat temu)
a co do pań które tam pracuja to rzeczywiście bardzo fajne, nie wciskajace kitu i nawet namawiajace do zmierzenia jak najwiecej sukienek a nie ja w innych salonach (limit 3-4 sukienki)
01
oolenka1
(15 lat temu)
model NASTASSIA, ale nie moge go nigdzie znaleźć w internecie. jest to sukienka taka troche hiszpańska z falbanami
00
oolenka1
(15 lat temu)
chciałam pokazać ją rodzince w domu i porównac z inną która tez mi sie bardzo podoba, dlatego bylam ciekawa czy tam zdjecia mozna robic, bo sama sie nie pytałam
00
(15 lat temu)
chociaz mierzylam tam prawie wszystkie suknie tej chyba jednak nie..a ile za nia dalas??
00
oolenka1
(15 lat temu)
a ta sukienka Jordan to w jakim stylu jest?
00
oolenka1
(15 lat temu)
jeszcze jej nie zamówilam, chcialam sie zastanowic, ale cena do szycia to 2600 chyba, a do wypożyczenia to nie wiem
00
oolenka1
(15 lat temu)
ja tez mierzyłam tam duzo sukienek ale nie patrzalam na ich nazwy
00
Marciocha
(15 lat temu)
ja kupiłam model Oliwia ;)
00
(15 lat temu)
Jordan to ta z tiulem na dole
00
kunegunda81
(15 lat temu)
Marciocha ja też kupiłam Oliwię. Ecru z perełkami. Tak z ciekawości to ile za nią dałaś? Mam nadzieję,że teraz nie kosztuje 1300 zł ,bo mi będzie głupio,że przepłaciłam. W środę idę po odbiór i ewentualne przeróbki.
00
kunegunda81
(15 lat temu)
A zdjęcia można chyba robić dopiero jak się zdecydujesz na suknię i podpiszesz umowę.
00
~keti
(15 lat temu)
Ja robiłam zdjęcia podczas przymiarki sukienek i nie było z tym żadnego problemu. Było to na początku roku. Trzeba się po prostu zapytać.
00
Marciocha
(15 lat temu)
ja tez nie miałam zadnego problemu z robieniem zdjec, panie nie miały
nic przeciwko.
Za suknie dałam równo 2295...normalnie kosztowała wtedy 2550 ale dostalam 10% rabatu...i ja kupiłam białą :D
00
szminka21
(15 lat temu)
Mierzyłam w sobotę kilka sukienek w Langorii m.in Adrię (MS MODA) za 2950 i Ahirwan (Angel) za 3100
00
(15 lat temu)
i jak wrazenia??
00
nulka
(15 lat temu)
a ja znalazłam tam swoje wymarzone buty, z firmy witt kosztowały 230zł.... poszłam do salonu Tyszkiewicz, te same buty kosztowały 170zł
00
szminka21
(15 lat temu)
Moje? ;)
Bardzo pozytywne. Panie miłe, kompetentne i młode. Mają dobrą kawę, hehe ;)))) (Podobno - siostra piła, ja wciskałam się w sukienki, hehe).
Cenowo - były sukienki za 1300, 1600 ale to dla raczej baaardzo szczuplutkich kobiet.
00
(15 lat temu)
ja mam podobne odczucia, z czystym sumieniem moge polecic ten salon, tam znalazlam swoja wybranke:)
00
szminka21
(15 lat temu)
Ta sukienka za 3100 to nie Ahirwan tylko Shirvan hehe ;)))))
00
~ja:)
(15 lat temu)
Ja połączyłam dwa modele sukni i czekam na kreację ze snów...Przymiarkę mam pod koniec maja, mam nadzieję, że wszystko będzie ok... Panie są konkretne i pomocne!
00
szminka21
(15 lat temu)
Tak, panie są bardzo fajne, ale ja wolę Agnes w Gdyni - tam znalazłam moją wyśnioną wymarzoną sukienkę ;)