Salon Urody Lorien

Salony kosmetyczne

Rumia, Dąbrowskiego 40

Paulina - opinia (2) Od marca zaczęłam robić paznokcie żelowe z hybrydą. Trzymają się bardzo... Paulina M. - opinia (2) super, bardzo profesjonalnie i sympatycznie :) następnego dnia chciałam... M. Salon godny polecenia (2) Podczas każdego urlopu korzystam z usług, które oferuje salon Lorien. Z... Magdalena
Polecam! (2) Byłam 3 razy na manicure hybrydowym i za każdym razem byłam bardzo... Ania K - opinia (2) Byłam pierwszy raz. Obsługa niesamowita! Rewelacja. K Serdecznie polecam! (2) Profesjonalizm i miła atmosfera - trzeba czegoś więcej? Dziewczyny łączą... W. Gorąco polecam! (2) Bardzo sympatyczny i profesjonalny personel. Dziewczyny z zapałem i pasją do... Natalia Polecam (2) Bardzo miła i kompetentna obsługa. Panie wiedzą co robią i zawsze starają się... Dorota polecam! (2) Gorąco wszystkim polecam Salon Urody Lorien. Wykonuję tam przede wszystkim... Justyna Gorąco polecam! (2) Bardzo miła i profesjonalna obsługa za przystępną cenę. Po wizycie u pani... Barbara Profesjonalna i miła obsługa (2) Miła i profesjonalna obsługa na najwyższym poziomie, zabiegi wykonywane są w... Kasia super salon :) (2) Jeżeli ktoś nie był powinien przetestować! Bardzo miła pani,a co... Monika Super salon (2) Polecam!! Super obsługa miła atmosfera zabiegi wykonane idealnie. Wiolaa GORĄCO POLECAM !!!!! (2) bardzo gorąco polecam najlepszy salon urody w Rumi profesjonalne i... ksyek LUTKA - opinia (2) Mega obsługa,podejście do klienta indywidualne,pełna profesja :) LUTKA Luiza - opinia (2) Polecam wszystkim. Dlaczego? Ponieważ dla mnie liczy się profesionalizm, a w... Luiza sylwia - opinia (2) Profesjonalizm w każdym calu. Chodzę do Lorien od jakiegoś roku, robiłam... sylwia Gorąco polecam (2) Bardzo gorąco polecam, profesjonalna obsługa naprawdę na poziomie, przyjemna... Paulina Magda (2) jestem zachwycona, zrelaksowana i mam piękną odświeżoną i odmłodzoną twarz.... Magda Szczerze polecam (2) Do Salonu trafiłam z polecania koleżanki i się nie zawiodłam. Skorzystałam z... Hanna