Salon Urody Lorien

Salony kosmetyczne

Rumia, Dąbrowskiego 40

Ewa - opinia (2) Polecam! Henna pudrowa wykonana przepięknie, kolor idealnie dobrany. Laserowa... Ewa Magdalena - opinia (2) Pełen profesjonalizm. Panie potrafią bardzo dobrze dobrać zabiegi. Po paru... Magdalena Mój ulubiony salon (1) Salon Lorien poleciła mi koleżanka. Jestem bardzo zadowolona. Profesjonalne... Iza
Profesjonalizm i gwarantowane zadowolenie (1) Salon Urody Lorien jest super, polecam wszystkim paniom, zabiegi... Krystyna Jendykiewicz Profesjonalna obsługa (1) Polecam Salon Urody Lorien. Profesjonalna obsługa. Miła atmosfera. Polecam... Kasia gorąco polecam ten salon (1) Najbardziej profesjonalna obsługa z jaką się spotkałam w salonach... Małgorzata Lubowiecka Profesjonalizm (1) Jestem mega zadowolona. Wiedza i podejście do klienta pierwsza klasa.... Ewa Super (2) Profesjonalizm od A do Z połączony z rewelacyjną atmosferą sprawiają, że po... Daria Cudowna atmosfera i profesjonalna obsluga! (1) Jestem bardzo zadowolona z uslug. Moje brwi po wizytach w salonie są... Asia Goraco polecam ! - Miss Polski Ziemi Kaszubskiej 2012 (1) Polecam!! Gabinet profesjonalny , obsługa na najwyższym poziomie + przemiłe ,... Miss Polski Ziemi Kaszubskiej 20 Dziewczyny są boskie :) (1) Polecam bardzo gorąco .... Czynią cuda ze stopami , paznokciami , brwiami i... Dagmara Goraco polecam !!! (1) Pierwszy raz zdecydowałam się na regulację i henne brwi. Efekt niesamowity.... Kamila Polecam!:) (1) Jestem zadowolona z obsługi i jakości zabiegów. Użyte kosmetyki trafnie... Monika Oczyszczanie i mikrodermabrazja (1) Z usług Salonu Lorien miałam PRZYJEMNOŚĆ korzystać wielokrotnie. Agata i... Ola Z czystym sercem i największą radością POLECAM!! (1) Z usług Salonu Urody Lorien korzystam od ponad roku.Poleciła mi Go koleżanka... Emilia Polecam! (1) O salonie dowiedziałam się od koleżanki i gorąco mogę go polecić! Bardzo... . 100 % satysfakcji (1) Małgosia bardzo dziękuję za chwile relaksu . W 100 % polecam obsługa przemiła... Ewa super salon (2) Bardzo polecam ,profesjonalna obsługa miła atmosfera no i panie wiedzą co... Elżbieta Magda - opinia (2) Najlepszy salon na świecie ! :) :) :) Magda Czar i klasa (2) Cudowna atmosfera....Dziewczyny sprawiają, że każda kobieta bez względu na... Ani