Iza - ocena (1) Od lat korzystam z usług Pani Kasi. Świetna fryzjerka i przemiła osoba.... Iza Angelika - ocena (1) Wspaniały salon, cudowna atmosfera a zabieg na twarz profesjonalny i... Angelika Basia - ocena (1) Byłam miesiąc temu na zdjęciu hybrydy u Pani Sary. Zdecydowanie nie... Basia
Kasia - ocena (1) Polecam, swietne strzyzenie i mila atmosfera! Kasia bea6792 - ocena (1) Fajne i miłe miejsce. Polecam zabiegi na twarz, Pani wykonująca zabieg bardzo... bea6792 Aleksandra - ocena (1) Wspaniałe podejście do dzieci. I super samochód- fotel :) polecam strzyżenia... Aleksandra Magdalena - opinia (2) Pani fryzjerka nie potrafi obciąć prosto grzywki. Nie polecam. Magdalena Mateusz - ocena (1) Doskonały salon, profesjonalna obsługa i przemiła atmosfera. Serdecznie polecam! Mateusz Sara - ocena (1) Makijaz ust wykonany perfekcyjnie, jestem bardzo zadowolona. Szczerze polecam. Sara Magdalena - opinia (1) Profesjonalnie, przyjemnie, wspaniałe zabiegi na twarz i idealny pedicure... Magdalena Zuzia - opinia (1) Przyszłam z polecenia z synem na strzyżenie, byłam pełna obaw ale fryzjerka... Zuzia Świetny fryzjer dla dzieci :) (1) Bardzo przyjemne Panie fryzjerki z profesjonalnym podejściem do dzieci.... Joanna POLECAM! (1) Profesjonalne i sympatyczne Panie. Przyjemna i relaksująca atmosfera! Marzena Bardzo polecam! (1) Polecam panią Kamilę, fachowa obsługa, widać też że ma dużą wiedzę, bo od... PTL