Kasia - ocena (1) Polecam .Manicure u pani Sary. Kasia Ada - ocena (1) Polecam koloryzacje u Pani Tatiany. Stala klientka. Ada Pola - ocena (1) Jestem zadowolona z henny pudrowej wykonanej w Salonie Mademoiselle. Pięknie... Pola
Hania - ocena (1) Bardzo dobre strzyżenie i udana koloryzacja. Hania Agnieszka - ocena (1) Bardzo polecam Panią Sylwię, która od lat wykonuje makijaż permanentny w... Agnieszka Magda - ocena (1) Polecam koloryzacje blond u Pani Tatiany. Naturalny, świetlisty efekt. Zawsze... Magda Asia - ocena (1) Profesjonalnie, przyjemnie, idealny efekt. Polecam. Asia Asia - ocena (1) Synek zachwycony. Super samochód dla dzieci, super cięcie :) Asia Magda - ocena (1) Profesjonalnie i dokładnie wykonany pedicure. Polecam! Magda BASIA - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z zabiegu na twarz w tym salonie! Atmosfera była... BASIA Grażyna - ocena (1) Serdecznie piolecam ️️ Grażyna Filip Sz. - ocena (1) Byłem niedawno na strzyżeniu i jak zwykle wszystko super! Zdecydowanie... Filip Sz. Martyna - ocena (1) Najlepszy manicure, jaki kiedykolwiek miałam! Profesjonalizm, dokładność i... Martyna Grażyna - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i dbałość o klienta.... Grażyna Zuzanna - ocena (1) Bardzo polecam, super zabiegi i fajna atmosfera! Wracam z przyjemnością. Zuzanna Dominika - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i dbałość o klienta.... Dominika Martyna - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i doskonałą obsługę... Martyna Victoria - ocena (1) Polecam, korzystam od lat z usług Salonu Urody Mademoiselle. Profesjonalizm,... Victoria Zadowolony Klient - ocena (1) Świetne zabiegi na twarz również dla mężczyzn. Doskonały manicure, dłonie... Zadowolony Klient Marcin - ocena (1) Doskonałe strzyżenie, bardzo czysto i sterylnie a do tego miła pogawędka i... Marcin