Anna - ocena (1) Wykonałam makijaż permanentny ust u Pani Sylwii - piękny subtelny efekt -... Anna Hania - ocena (1) Polecam Panią Kasię - jestem stała klientką od lat - zawsze wychodzę zadbana... Hania Halina - ocena (1) Perfekcyjny manicure od lat. Profesjonalnie, czysto i z dbałością o detale.... Halina
Zofia - ocena (1) Moja kolejna wizyta, a Pani Irina samowolnie wykonuje dodatkową usługę, za... Zofia Ola - ocena (1) Polecam depilację laserową, miałam robione pachy już trzeci raz i jestem... Ola Klaudia - ocena (1) Dziękuję za piękny Makijaż permanentny ust. Polecam Klaudia Mateusz - ocena (1) Doskonała jakość usług. Brawo Panie Darku, jest Pan doskonałym Barberem.... Mateusz Adrian - ocena (1) Polecam strzyżenie barberskie u Pana Darka - fryzura i stylizacja dopracowana... Adrian Katarzyna W. - ocena (1) Polecam bardzo. Miałam robione usta permanentne i jestem bardzo zadowolona :) Katarzyna W. Sylwia - ocena (1) Super salon. Polecam Sylwia Kasia - ocena (1) Polecam .Manicure u pani Sary. Kasia Ada - ocena (1) Polecam koloryzacje u Pani Tatiany. Stala klientka. Ada Pola - ocena (1) Jestem zadowolona z henny pudrowej wykonanej w Salonie Mademoiselle. Pięknie... Pola Hania - ocena (1) Bardzo dobre strzyżenie i udana koloryzacja. Hania Agnieszka - ocena (1) Bardzo polecam Panią Sylwię, która od lat wykonuje makijaż permanentny w... Agnieszka Magda - ocena (1) Polecam koloryzacje blond u Pani Tatiany. Naturalny, świetlisty efekt. Zawsze... Magda Asia - ocena (1) Profesjonalnie, przyjemnie, idealny efekt. Polecam. Asia Asia - ocena (1) Synek zachwycony. Super samochód dla dzieci, super cięcie :) Asia Magda - ocena (1) Profesjonalnie i dokładnie wykonany pedicure. Polecam! Magda BASIA - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z zabiegu na twarz w tym salonie! Atmosfera była... BASIA