PIERWSZY I OSTATNI RAZ (1) Z USŁUG ZAKŁADU SKORZYSTAŁAM W RAMACH GROUPONA. MANICUR HYBRYDOWY,KTÓRY MIAŁ... GAGA Karolina - opinia (2) Skorzystałam z oferty kupionej na Grouponie. Z podobnych ofert korzystałam... Karolina Ania - opinia (1) Skorzystalam z oferty z groupona 3 usług - fryzjer + manicure i pedicure. Z... Ania
100% perfekcji (1) Przeczytałam wiele opinii na trójmieście różniących się od siebie znacznie,... Anna TRAGEDIA (2) Skorzystałam z grupona, w tym salonie byłam pierwszy i ostatni raz. Moje... KAsiA Super fryzjerka (1) Nie zgodzę się z opiniami niżej. Pani w długich czarnych włosach jest super.... Agnieszka katastrofa (4) BYŁAM TAM PIERWSZYI OSTATNI RAZ WŁOSY ŚCIĘTE PASKUDNIE I W OGÓLE SIĘ NIE... KASIA Masakra :( (1) Panie sympatyczne, ale... Pani brunetka krzywo obcięła mi włosy prosiłam na... Hanii :) (2) Witam, w zeszłym tyg skorzystałam z usług Salonu 'Mandarynka". Wykupiłam... Justyna PRZESTROGA!!! (4) SKORZYSTALAM RAZ I NIGDY WIECEJ! PANI KTORA UWAZA SIE ZA KOSMETYCZKE PODCZAS... JOANNA K. Super (2) Gorąco polecam, dziewczyny robią co do nich należy w bardzo profesjonalny... Monika Natalia - podziękowania ! (2) Moja opinia o salonie, jak najbardziej pozytywna! Piszę dosyć późno po mojej... Natalia Teresa - opinia (1) Kilkakrotnie korzystałam z usług salonu i jestem z nich bardzo zadowolona.... Teresa Gorąco polecam. (2) Byłam wczoraj w tym salonie po raz pierwszy, bo chociaż jest w tym miejscu od... Grażyna Zdecydowanie polecam! (1) Z usług salonu skorzystałam po raz pierwszy. Miałam wykupiony kupon z... Ewa relaks (1) Jestem miło zaskoczona. Fryzjerka doradziła fryzurkę, kolor, i super masaż... klientka Bardzo kobiecy klimat (1) Salon dosłownie jak z kobiecych filmów, gdzie do fryzjera i kosmetyczki... Karolina Było fajnie (1) jak ktos chce sie zrelaksować i pośmiać to polecam bo bardzo fajnie... Kamila Super (1) Byłam tam wczoraj po raz pierwszy. Miło zaskoczyła mnie przemiła,... Grażyna Oferta Groupon (3) Witam, Zakupiłam ofertę z Grouponu w prezencie urodzinowym da mojej mamy. To... dżola