Kuba - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z usług wykonywanych w tym salonie. Byłem... Kuba 3/4 włosów do sciecia (1) 2 razy nakładany rozjasniacz, farba i toner, włosy to siano i guma Xxx Emilia - opinia (1) Jestem bardzo niezadowolona z wizyty w tym miejscu. Umówiłam się na manicure... Emilia
Nie polecam (1) Mialam wykonanay pedicure,mialam miec wykonanay frezarka,kiedy pani w przed... Alice Ostatnia wizyta (1) To byla moja pierwsza i ostatnia wizyta.. robilam paznokcie hybrydowe na... Sylwia Jestem zadowolona (1) Raz w miesiacu REGULARNIE odwiedzam w tym salonie kosmetyczke. jestem bardzo... Janina odpowiedz na opiniępo poniĹźej (1) Pierwszą rzeczą dość istotna jest to Ĺźe kaĹźdemu klientowi przysługuje... P. Aleksandra nie polecam regulacji brwi (1) dziś była moja pierwsza i ostatnia wizyta w tym salonie i żałuję, że nie... niezadowolona klientka Fryzjerka (2) Byłęm dziś tzn 4 lutego 2015r. miałem długie włosy prosiłem o proste obcięcie... Jacek Amatorstwo i ploteczki (3) Pierwsza wizyta moja wizyta - regulacji brwi + henna na brwi i rzęsy. Brwi... Joanna Dobra usługa w świetnej cenie (1) W tym salonie miałam wykonany pedicure hybrydowy i manicure. Obie usługi... Magda Omijajcie ten salon!!! Brak najprostszych umiejętności!!! (1) Nie planowałam wizyty wcześniej, chciałam tylko umyć włosy i ułożyć je na... Dominika Szału nie ma (1) Byłam na wizycie sporo czasu temu, ale w końcu moim niezadowoleniem... nn111 polecam (1) serdecznie polecam ten skromny ale miły, klimatyczny oraz przyjazny salonik,... zadowolona KOSZMAR - SPALONE WŁOSY (1) Byłam w piatek w tym nieszczesnym "salonie". Byłam umówiona na pasemka blond.... spalona Profesjonalnie (1) Dzisiaj byłam pierwszy raz w tym salonie, ale z pewnością nie ostatni.... Paulina Również pierwsza i OSTATNIA wizyta w tym salonie (5) Salon jest typową osiedlową "budką piękności". Na kilku m2 upchnięte wszystko... kornelia ... (1) Panie fryzjerki nie potrafią się dogadać względem umawiania klientów,... Anonim nie polecam (1) korzystałam z gruponu - strzyżenie z sauna, manicure i brwi. jeśli chodzi o... mary polecam Panią kosmetyczkę (2) Byłam w salonie w ramach "kuponu". Zostałam bardzo mile zaskoczona dużą... Dorota