Salon Urody Maska

Salony kosmetyczne Paznokcie Fryzjerzy

Gdańsk, Obrońców Wybrzeża 23/19

Pani Iwonka najlepsza (1) Pani Iwonka to fryzjerka, która w swoją pracę wkłada mnóstwo serca. Jest... Magdalena Najwyższa ocena dla Pani Eweliny (1) Sympatyczna Pani kosmetyczka wykonuje swoją prace bardzo... Agata Polecam każdemu (1) Pani Iwonka robi cuda z włosami. Moje były martwe połamane i bez blasku po... Anonim
Super (1) Serdecznie polecam i zachecam do zrobienia pazurków w Tym salonie Po pierwsze... Magda Usługi kosmetyczne-manicure (1) Korzystałam z usług 1 raz.Ogólnie byłam zadowolona ale jak lakier hybrydowy... Jola Magda - opinia (1) Od kilkunastu miesięcy w salonie obsługuje tylko jedna osoba,kosmetyczka jest... Magda ocena manikiuru i pedikiuru (1) Już drugi raz skusiłam się ze względu na ceny na wykonanie manikiuru i... Inka Ewa - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty u fryzjerki : ) Przesympatyczna osoba która... Ewa Zadowolone klientki (1) Przemiła obsługa przyjazna atmosfera, super ceny i rewelacyjny efekt końcowy... Amanda Salon dla wymagających, pragnących dopieszczenia klientek! (1) Serdecznie polecam! Już kilkakrotnie wybrałam się na manicure hybrydowy do... stały klient zachwycona (1) Kilka dni temu pierwszy raz skorzystalam z manicure w tym salonie i jestem... Martyna Witam (1) Gdy przyszłam po raz pierwszy dziewczyny przyjęły mnie z uśmiechem na twarzy.... Ania Polecam (1) Szczególnie jestem zachwycona Panią Beatą, jest osobą bardzo kontaktową,... Dominika Cierpliwie (1) Paznokcie, gładziutkie nogi i super fryzura dopasowana do mojego charakteru.... Karolina Strachy na lachy (1) Pierwszy raz w zyciu miałam robione manicure, bo nie cierpię gdy ktoś dotyka... moniazar Salon Maska (1) Już nie ma P.Ewy z Salonie Maska.Polecam P.Beatę dla Manicure i... Marta najlepszy fryzjer dla dzieci! (1) Polecam salon przede wszystkim jako miejsce przyjazne dzieciom (bo innych... Marta Manicure (1) Jestem stałą bywalczynią tego salonu,korzystam nie tylko z manicure hybrydowy... Stała klijętka PANI EWA (1) PANIĄ EWĘ KOSMETYCZKĘ ZNAM JESZCZE Z GDYNI,MIMO,ŻE MIESZKAM W GDŃSKU I MAM... AGNIESZKA Wow (1) Rewelacyjna fryzjerka-Gosia, która świetnie ogarnia loki, naprawdę wie co i... Andzia