Salon Urody Maska

Salony kosmetyczne Paznokcie Fryzjerzy

Gdańsk, al. Staropolska 32 (Kowale)

OnlyOne - ocena (1) Miła obsługa i przystępne ceny polecamy OnlyOne Agnieszka - ocena (1) Świetne miejsce, zawsze chętnie przychodzimy z rodzinką. Klimat domowy,... Agnieszka JJ - ocena (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Dużo empatii w podejściu do klienta.... JJ
Zybi - ocena (1) Dobry Fryzjer, dobra obsługa Zybi Dawid - ocena (1) Wspaniała obsługa. Od dawna nie trafiłem tak dobrze. Dawid Motyl - opinia (1) Byłam z córka.Wymarzyła sobie krótka fryzurkę ,pokazała zdjęcie i wyszła... Motyl Szalu nie ma (1) Umawianie się w tym zakładzie na godziny to totalna porażka jak ktoś ceni... Karol Rewelacyjne miejsce :) (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Nie znam imienia tej Pani ale ma... Marcin Opinia o kosmetyczce Pani Magdzie (1) Pełny profesjonalizm. Przemiła, wyjątkowa obsługa, duża delikatność,... Ewa Polecam! (1) Z pełną odpowiedzialnością polecam. Usługi są wykonywane bardzo... Kamila polecam (1) Jakiś czas temu trafiłam do salonu przypadkiem. Salon niepozorny ale przemiła... Mata