Salon Urody Prestige

Salony kosmetyczne Fryzjerzy

Gdańsk, Konrada Guderskiego 2

Polecam salon (1) Bardzo serdecznie polecam salon urody Prestige, a szczególnie panią Magdę . Z... Ania PRESTIGE (1) Obsługa i przede wszystkim Pani Kosmetyczka Paulina -rewelacja! Dziękuję,... Karolina Serdecznie polecam (1) Właśnie wróciłam od fryzjera i jestem naprawdę zachwycona efektem :)... Aga
POLECAM (1) Od połowy 2010 roku (w związku z przeprowadzką) jestem stałą klientką Salonu... Bożena polecam salon (1) korzystam z usług salonu od września 2011 i ponieważ uważam iż niektóre... Dorota Strzyżenie męskie (1) Witam, Skorzystałem dzisiaj z usług lokalu 2 raz w życiu, nie pamiętam jak... Arkadiusz Fryzjerki, spoko - zadowolony klient! (1) Mieszkam niedaleko i korzystałem już kilka razy. Zawsze wychodzę zadowolony.... Krzysiek oferta grupon (1) Miałam 6 zabiegów RF. Efekty są niepodważalne –poprawiony owal twarzy,... Beti Fryzjerki do wymiany (1) Współczuję nowym Właścicielom takich pracownic. Panie nastawione na NIC nie... Klientka Zabiegi kosmetyczne na twarz to "najwyższa pólka" (1) Dość systematycznie chodzę do pani Magdy. Początek - "z pewną nieśmiałością",... Irena wszystko w jak najlepszym porzadku (1) wszystko w jak najlepszym porzadku spacewalker79 Polecam panie kosmetyczki (1) Tak jak wcześniej ktoś napisał, wcześniej byłby problemy z terminami, teraz... Ania Beata_K - opinia (1) Jeśli chodzi o usługi fryzjerskie to polecam. Dziewczyny są sympatyczne i... Beata_K Salon na poziomie (1) Właściwie nie powinnam tego pisa, ponieważ do Agnieszki i tak trudno się... sylwia Polecam!!! (1) Panie bardzo sympatyczne. Służyły pomocą i dobrą radą. Jestem na prawdę... wiola21 Niesiah - opinia (1) Gorąco polecam wszystkim :D Niesiah ItaN - opinia (1) Polecam wszystkim ! ItaN super (1) polecam wszystkim swoim znajomym justyna