Salon Urody Prestige

Salony kosmetyczne Fryzjerzy

Gdańsk, Konrada Guderskiego 2

Rewelacja (1) Poznałam Panie 7 lat temu. I nie wyobrażam sobie innego miejsca, innej... Natalia Keratyna btx (3) W piątek miałam zabieg keratyny btx, dziś 5 dzien po zabiegu, i zaledwie po 2... Aga Profesjonalizm i miła atmosfera. (1) Już kolejny raz korzystam z usług tego salonu, chyba najlepszego w mieście.... Joanna
dobre cięcie (1) Byłam w tym salonie pierwszy raz u p. Elżbiety i na pewno tu wrócę. W końcu... magda Nigdy więcej, partacze a nie fryzjerzy!!! (1) Do Salony Urody Prestige wybrałam się aby wycieniować moje długie gęste i... Paolka Świetne miejsce (1) Serdecznie polecam masaż w tym miejscu! Pani ma rewelacyjne ręce! Wszystkie... Wiktoria Indywidualne podejscie (1) Korzystam z usług Pani Magdy. Jestem bardzo zadowolona ponieważ wiem, że... Monika Ulubiony (1) Jeden z najlepszych salonow z okolic Trojmiasta. Zawsze wychodze zadowolona... Gosia Super:) (1) Jestem stałą klientka salonu "Prestige" i naprawdę go polecam. Kosmetyczki z... Sylwia Jestem zadowolona! (1) Byłam 2 razy na strzyżeniu oraz farbowaniu u Pani Agnieszki i jestem bardzo... Paulina Perfekcyjne o(b)strzyżenie :) (1) Na co dzień nie mieszkam w Gdańsku, przyjechałam na wakacje do kuzynki,... Turystka Przyjezdny (1) Mieszkam w inny mieście i nie korzystałem nigdy z usług fryzjerskich w... Kuba gorąco polecam ! (1) polecem ! super obsluga, mila atmosfera, fachowe strzyżenie,super porady,... Ola Nie polecam (3) P. Fryzjerka nie spełniła moich oczekiwań co o fryzury, choć pokazywałam na... Zuzka obsługa fryzjerska (2) witam, umowilam sie miesiąc wczesniej na farbe i do kosmetyczki. jakie bylo... niezadowolona klientka Profesjonalizm !!! (1) Jeden z najlepszych salonów ,do którego trafiłam:) Przemiła obsługa , fachowe... Agnieszka POLECAM (2) 19.01.13r powiekszalam w tym salonie usta u Pani Blanki i szczerze moge... lena BEZNADZIEJA! (1) Nie wiem jak wyglądają usługi kosmetyczne, ale po tak KRZYWYM obcięciu włosów... Adi Polecam (1) Dziękuję za profesjonalną i co ważne skuteczną pomoc w pozbyciu się z włosów... AD Bez wahania możesz korzystać. (1) Przed ślubem koleżanki zostałam zrobiona na "bóstwo". Swoją robotę zrobiła... Jola