Polecam (1) Fajne miejsce , super obsługa, wychodzę zawsze zadowolona. Barbara Schmidt POLECAM! (1) Świetny salon! Cudne dziewczyny! Wesoło, miło, profesjonalnie! Zawsze mozna... Magda Goraco polecam.....:) (1) W salonie jestem co najmniej raz,dwa w tygodniu, robię tam rzęski, zabiegi... Isia......:)
przedłużanie rzęs z groupona (2) Przy pierwszym zabiegu rzęsy wyglądały ok, nie były zbyt gęste, ale trzymały... Mantik nie polecam- robiłam rzęsy i żałuję bo po tygodniu zaczęły wypadać (2) nie wspomnę o tym, że ledwo było widać że są przedłużone, jakby były za... Alexa polecam gorąco !!!!!!!!!!!!!!!!! (3) świetna atmosfera, bardzo miła obsługa. profesjonalna kadra.....zrelaksujesz... bethi Aneta - polecam (1) korzystałam z: 1. peelingu kawitacyjnego - w cenie jest z maską algową, więc... Magda Rzęsy -zdecydowanie odradzam!!!! (1) W jednym oku powypadały już po paru dniach, były dziwnie poprzyklejane,... Monia nie polecam- żelazko (1) kupilam kupon na grouponie na żelazko antycellulitowe - zabieg porażka.... marta S - opinia (1) serdecznie wszystkim polecam mila atmosfera, super obsluga, wykonanie uslugi... S obiektywna - opinia (1) Kupiłam również kupon na gruperze muszę przyznać, że Pani która wykonywała... obiektywna Nie jestem zadowolona (1) kupiłam kupon na gruperze na mikrodermobrazję, ale na pewno nigdy nie wrócę... magda tragedia (1) Obsługa bardzo miła a jakość usługi niepolecam , Zrobiłam rzesy fakt ze z... Kamila Bartnik anonim - opinia (1) Świetny klimat, sympatyczna i wykwalifikowana obsługa. Polecam. anonim Jeden z najlepszych salonów w jakim byłam (2) Polecam ten salon wszystkim. Bardzo miła obsługa i wyjątkowy nastrój, po... Marysia