Polecam (1) Przez wiele lat szukałam dobrego zakładu fryzjerskigo gdzie zajęto by się... Anna P. bardzo polecam (1) jestem bardzo zadowolona z salonu pani Lucyny. naprawdę fachowe doradztwo i... A.P. REWELACJA!! (1) Szczerze mówiąc to jestem serdecznie zdziwiony poniższą opinią o salonie... Z... Elvisu
Ines - opinia (1) No niestety Pani Lucyno, zawiodłam się. Specjalnie umówiłam się wcześniej... Ines :-) polecam (1) Byłam w salonie wczoraj, po raz pierwszy. Wyposażenie salonu nie powaliło... agnes Tak ta Pani zna się na fryzjerstwie (1) pomogła mi pozbyć sie dolegliwości skóry głowy polecając szampon może nie... Beata Moja ocena : (1) Obsługa jest sympatyczna i uprzejma ;D Usługi są rewelacyjne, ceny są dość... Dominisia Najlepszy fryzjer !!!!!!!!!! (1) Pierwszy raz bylam u Pani Lucynki i jestem zachwycona! Dobiera kolor i... SZUJKA Warto odwiedzić!:-) (1) Polecam wszystkim salon pani Lucyny. Po raz kolejny jestem baaardzo... Ania Na pewno będę tu wracać:))) (1) Lubię to miejsce bardzo, bo lubię tu przychodzić, a wychodzić wręcz... Asia Iwona - opinia (1) Jestem klientką Pani Lucyny od niedawna i jestem bardzo z tego zadowolona. Na... Iwona Idz do fryzjera, a zrelaksujesz się cała. (1) Bardzo miła atmosfera, wspaniała obsługa, niepowtarzalny klimat. Polecam... Grażyna pani lucynooo :) (1) WITAM WSZYTKICH,UCZĘSZCZM DO PANI LUCYNY OD 11 LAT I JESTEM BARDZO ZADOWOLONY... MARILKA zawiedziona - opinia (1) Ja również skusiłam się poniższymi opiniami i także jestem zawiedziona.... zawiedziona Niestety Pani Lucyna mnie nie przekonala (1) Skusilam sie na wizyte w salonie wlasnie po przeczytaniu tych pozytywnych... klientka_ Uleczka - opinia (1) Pani Lucyna potrafi dobrać fryzurę odpowiednią do urody i charakteru osoby.... Uleczka Polecam wszystkim (1) Po przeczytaniu poniższych opinii wybrałam się dzisiaj do Salonu Pani... Agnieszka Polecam (1) Długo szukałam profesjonalnej fryzjerki i wreszcie znalazłam. Polecam bez... ajka Jestem bardzo wdzięczna (1) Czytając opinie,przed wizytą, nie mogłam uwierzyc ,że może byc aż tak... monika j. rewelacja (1) Czytając te opinie nie wierzyłam, że moze byc tak dobrze, ale postanowiłam... Ania